Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5iPhone 7 Plus se, spolu se svým menším sourozencem, objevuje v neoficiálních zprávách již několik měsíců. Díky nim už v podstatě víme, co nás to za tři týdny vlastně čeká. O vzhledu už víme víceméně všechno a o vnitřním hardwaru také. Duální kameru modelu Plus známe již také velice důvěrně a o chybějícím 3,5mm konektoru už se ani nemá smysl zmiňovat. Ještě by to chtělo upřesnit všechny chystané barevné varianty a Keynote se v podstatě ani nemusí konat. Nyní se objevila zajímavá fotografie, která údajně pochází ze skupiny oficiálních snímků pro reklamní kampaň chystaného iPhonu 7.

Snímek a veškeré informace pochází z čínské sociální sítě Weibo, která je úžasným zdrojem podobných informací. Je ovšem nutné podotknout, že se poměrně často stává to, že se tyto informace později nepotvrdí. Zda-li je původ tohoto obrázku opravdu pravý, nebo se jedná o nějaký fake, bohužel nezjistíme. Komentáře však naznačují, že by mohlo jít o opravdový marketingový snímek.

Na obrázku je zachycen formálně oblečený mladý muž, který v ruce drží Rose Gold iPhone 7 Plus a něco na něm dělá. Jedná se o typickou fotografii z nějakých marketingových materiálů. Věřím, že v následujících několika dnech se objeví další informace, které by mohly poodhalit původ této fotografie a eventuálně její pravost. Weibo pro vás budeme sledovat a pokud se tam něco zajímavého objeví, budeme vás samozřejmě informovat!

iphone 7 chinese promo

Zdroj: Weibo

Dnes nejčtenější

.