Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5O tom, že nový iPhone 7 Plus bude mít duální kameru, se napsalo už mnoho článků. Duální fotoaparát má být jedním z hlavních taháků, které si Apple v této generaci telefonů připravil. Pravděpodobně to bude také tahák největší, jelikož toho letos moc nového nebude – víceméně všechno již víme. Duální kamerou bude disponovat pouze větší model (a to možná ještě jenom jeden ze dvou) a podle ohlasů z branže to vypadá, že by z počátku mohl být problém s dostupností těchto modelů. Dostupnost komponent je prý relativně omezená.

Informace pochází od Amita Daryanania z RBC Capital Market, který se o ní zmínil v příspěvku pro investory. Server Appleinsider pak získal přepis z této konference a na jejím základě pak vyšly najevo tyto informace. Ve zprávě se mimo jiné hovoří o tom, že větší model iPhonu by mohl stát až za jedou třetinou všech prodejů, vzhledem ke vzrůstající popularitě velkých telefonů, takzvaných Phabletů.

Od iPhonu 6 Plus vždycky nabízel větší iPhone lepší fotoaparát. Nadcházející iPhone 7 Plus nebude výjimkou. Duální kamera by měla pořizovat snímky „jako DSLR/zrdcadlovka“. Zda-li to jsou jen marketingové řeči, nebo to tak skutečně bude, se dozvíme již za nějaký měsíc a půl. S podobným tvrzením se chlubilo také Huawei a jak to pak dopadlo. Právě duální fotoaparát má být případným důvodem pro horší dostupnost jelikož by výrobci nemuseli zvládnout nápor první a hlavně pak druhé vlny objednávek.

iPhone 7 dual camera unik

Zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.