Zavřít reklamu

iPhone 7 clone video iconDnešní odpoledne se strhla jakási úniková lavina. Je to jen pár hodin, co jsme vám přinesli snímky funkčního modelu nadcházejícího iPhonu 7. Na fotky se můžete podívat v tomto článku. Tento únik byl však velmi rychle překonán, neboť se na webu záhy objevilo video, které také ukazuje funkční model iPhonu 7. Jedná se o první video funkčního produktu a je nad slunce jasné, že vyrobených kusů bude už opravdu hodně, jelikož představení a předobjednávky začnou již za měsíc. Video s funkčním telefonem najdete samozřejmě na konci článku.

Video pochází, stejně jako fotografie, od opravářského obchodu GeekBar, a mimo jiné poprvé ukazuje funkční kameru. Dle videa je jasné, že telefon běží na interním buildu SwitchBoard, jelikož se klasickému systému příliš nepodobá.

Krátky, 25 sekundový klip, je bohužel nevalné kvality a příliš mnoho detailních informací na něm vidět není. Kvalitu kamery skrze něj opravdu hodnotit nejde ale minimálně nám potvrzuje veškeré dřívější spekulace o tom, jak nový iPhone bude vypadat.

Takže žádný 3,5mm jack konektor, vylepšená kamera, upravené proužky antény a také dvojce stereo reproduktorů na spodní části telefonu. Funkční iPhone 7, který je zachycen na videu, ovšem nepotvrzuje spekulace o upraveném Home Buttonu, který by měl být pouze dotykový. Na potvrzení této informace si budeme muset ještě chvíli počkat. Předobjednávky iPhonu 7 by měly začít 9. září.

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.