Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5Applu už nejspíš nebude mít žádná esa v rukávu, která by mohl vytáhnout během představování iPhonu 7 příští týden, protože díky únikům víme už snad vše. V drtivé většině případů jsme ale viděli jen fotografie nebo četli nějaké informace o nadcházejícím iPhonu, ale videí jsme viděli opravdu málo. Když už se nějaké objevilo, tak šlo jen o nefunkční prototypy nebo spíše makety, které byly vytvořeny na základě informací, které jsme si mohli přečíst. Dneska se nám ale poprvé ukazuje funkční iPhone 7 Plus.

Video zveřejnil hodně známý leaker Sonny Dickson a i když je opravdu kraťoučké a poměrně nekvalitní, ukazuje nám funkční 5,5palcový iPhone 7 Plus s duálním fotoaparátem a systémem iOS 10. Je jasné, že jiný systém na iPhonu 7 být ani nemůže, protože se s ním bude nová vlajková loď prodávat, ale i tak nám systém naznačuje, že by mělo jít o skutečný iPhone 7, nikoli o maketu.

I přesto, že je video poměrně nekvalitní, tak můžeme vidět plochá Home Button, jenž by se měl pochlubit funkcí 3D Touch. Na zadní straně pak zmíněnou duální kameru společně se zjednodušenými pruhy pro antény.

iPhone 7 Plus Space Black dual camera FB

Dnes nejčtenější

.