Zavřít reklamu

iPhone 6c - iconDnes ráno jsme vám informovali o tom, že server DigiTimes zveřejnil zprávu s odkazem nas své zdroje, ve které uvádí, že Apple ve druhé polovině tohoto roku představí trojici iPhonů. Konkrétně iPhone 6s, iPhone 6s Plus a tak trochu nečekaný a stále spekulovaný 4palcový iPhone 6c. Nyní se dozvídáme další podrobnosti o připravovaném 4palcovém modelu, který Apple chystá pravděpodobně představit. Není to totiž poprvé, co o něm slyšíme, a tak je pravděpodoné, že se ho dočkáme opravdu již v září společně s iPhonem 6 a 6Plus.

Připravovaný iPhone 6c by měl mít, jako jeho předchůdce, opět namísto kovového těla, spíše tělo plastové. Apple by měl tento model představit především z toho důvodu, aby zaktulizoval a přidal své nové technologie do levnějšího modelu s menší uhlopříčkou a získal tak nové zákazníky, kteří jsou s menším displejem spokojenější. Konkrétně by měl Apple do iPhonu 6c přidat Touch ID, Apple Pay (tedy NFC) a další potřebné funkce pro aplikaci Health.

Podle zdrojů serveru DigiTimes by iPhone 6c měl mít, jak již bylo zmíněno, plastové tělo. To by mělo za následek nižší cenu, která by se měla pohybovat mezi $400 až $500, což samozřejmě naznačuje, že se bude jednat o dostupnější telefon, než kterým bude iPhone 6s, ale cenovka bude dokonce níže, než při představení iPhonu 5c, ovšem i tak nebude natolik levný, jak si někteří uživatelé pravděpodobně mysleli.

Co se týče hardwaru, tak by iPhone 6c měl být vybaven stejně, jako současný iPhone 6. Tudíž 20nm procesor Apple A8 vyrobený společností TSMC a pravděpodobně i stejně velkou paměť RAM.

Apple se pravděpodobně snaží výrobu 4palcového modelu co nejvíce ututlat, jelikož iPhone 6c by se měl vyrávět v továrnách společnosti Wistron, která již v minulosti spolupracovala se společností Apple a vyráběla některé součástky pro předchozí generace iPhonů.

*Zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.