Zavřít reklamu

Smart Keyboard iconApple dnes začal prodávat další jazykové verze klávesnice Smart Keyboard, která je určená pro iPad Pro. Doposud totiž bylo možné si zakoupit jen americkou verzi klávesnice, ale dnes se dostává i do dalších zemí a nabídne tak spoustu dalších rozložení kláves. Konkrétně je nyní možné zakoupit anglickou, norskou, českou, slovenskou, švýcarskou, holandskou, korejskou, španělskou, italskou, německou, dánskou, švédskou a francouzskou verzi.

Rozložení klávesnice je možné si zvolit při jejím objednávání k iPadu Pro nebo samostatně na oficiálních stránkách Applu nebo v aplikaci Apple Store. Konkrétní jazyk klávesnice se nabídne v závislosti na tom, z jakých stránek Smart Keyboard. Například na českých Apple stránkách je na výběr americké, české a slovenské rozložení.

Smart Keyboard je možné zakoupit jak k menšímu 9,7″ iPadu Pro, tak i k jeho většímu bratříčkovi s 12,9palcovým displejem. Menší variantu je možné zakoupit za 4 490 Kč, větší pak za 4 990 Kč. Apple slibuje, že klávesnici odešle během jednoho pracovního dne, takže by u vás doma měla být během dvou dnů.

Smart Keyboard FB

Dnes nejčtenější

.