Zavřít reklamu

Apple oficiálně oznámil, že se na jeho inteligentní klávesnici Apple Smart Keyboard pro iPad Pro bude vztahovat prodloužená tříletá záruka. Pro Apple je to navíc v některých zemích včetně USA prodloužení standardní záruční doby nikoli o rok jako v Evropské unii, ale dokonce o dva roky. Za vším stojí zjištění Applu, podle kterého se některé klávesnice mohou používáním poškodit a mít problémy například s tím, že nefunguje Smart Connector nebo nelze stisknout některé klávesy.

Apple o prodloužení záruční doby informoval své distributory a poskytovatele služeb. Záruka na klávesnice je nyní tři roky ode dne zakoupení a to ve všech zemích na světě. V případě, že máte s klávesnicí problém, neváhejte kontaktovat svého prodejce. Samozřejmě můžete také kontaktovat přímo Apple prostřednictvím jeho internetových stránek nebo telefonního hovoru.

Apple většinou v případě poruch využívá takzvané bezplatné opravy nebo výměny, které jsou nad rámec záruky a často platí i dlouhé roky po skončení záruční doby. Tyto opravy se však vždy týkají pouze konkrétního problému. Tentokrát je však jedno co se s vaší klávesnicí stane a když bude zkrátka po dobu tří let od koupě vykazovat nějaký problém, můžete ji reklamovat.

smart-keyboard-ipad-800x612

Dnes nejčtenější

.