Zavřít reklamu

Matte Black MacBook iconKomerční sdělení: Plánujete nějakou hezkou dovolenou někde v teple u moře? Pokud ano, rozhodně si s sebou budete brát nějaký notebook, jelikož budete muset kontrolovat e-maily, ale také sociální sítě, které jsou naprosto všude s námi. V tom případě budete zcela jistě hledat ideální notebook, který si s sebou právě na tyto cesty zabalit.

Možností je pochopitelně mnoho, nicméně jedna možnost je nejlepší a nad ostatnímu vysoko převyšuje. Jedná se o produktu AppleTRH.cz, kterou můžete přímo v Praze navštívit a zakoupit si nějaký MacBook, který se pro Vaše používání bude hodit co nejvíce.

Personál Vám pochopitelně se samotným výběrem pomůže a pokud hledáte něco malého, lehkého a dobře mobilního – volba zcela jistě padne na skvělé zařízení, které má 12″ displej a nazývá se jednoduše – MacBook.

MacBook má dokonalý 12″ retina displej s neuvěřitelným rozlišením a pokud hledáte ideální zařízení, které využijete na cesty, ale i pro běžnou i náročnější práci, je právě volba MacBooku 12″ ta nejlepší možnost, kterou můžete udělat.

Navíc díky skvělé nabídce na AppleTRH.cz můžete využít skvělé ceny, kdy za MacBook 12″ s 8GB RAMSSD diskem o velikosti 256GB zaplatíte skvělých 26 800Kč, což je neuvěřitelná a hlavně jedinečná cena. Záruka na tento produkt je 6 měsíců a můžete si ho na prodejně pochopitelně vyzkoušet. Vše je bez problému a plně funkční.

Pokud se ptáte, proč jsou ceny tak nízké – je to z důvodu toho, že jsou zařízení nakupovány v zahraničí, proto je i záruka menší, než je zvykem. Nicméně jde o nové produkty, které mají všechno příslušenství a to pochopitelně originální.

Jestliže chcete skvělé zařízení na cesty a na dovolenou, rozhodně využijte jedinečnou nabídku na MacBook 12″, který je na AppleTRH.cz za neuvěřitelnou cenu, kterou musíte jednoduše využít!

ColorWare-Retina-MacBook-2016-26-1280x853

Dnes nejčtenější

.