Zavřít reklamu

iPhone 7 clone video iconDnes tu máme trochu netradiční video iPhonu 7. Nejedná se totiž vůbec o žádný únik, ale naopak jde o klon ještě nevydaného telefonu od Applu, který nám tak ukazuje v opravdové kvalitě, jak by měl iPhone 7 vypadat, ale zároveň i to, jak je jednoduché si vytvořit falešný iPhone a vydávat jej za únik, kterému vlastně ani není tak těžké uvěřit.

Jak si jistě všichni vzpomenete, před pár dny jsme tu měli poměrně nekvalitní videa i fotografie chystaného iPhonu a níže přiložené video vlastně ukazuje proč. V drtivé většině případů se totiž jedná buďto o nefunkční makety, o neoriginální díly nebo dokonce o vytvořené klony nepředstaveného telefonu od Applu. To samozřejmě ještě neznamená, že tak nový iPhone vypadat nebude, ale obvykle jde jen o modely vytvořené na základě nějakých informací nebo úniků renderů.

V přiloženém videu níže je klon iPhonu 7, který je možné v Číně zakoupit za 150 dolarů, což je nějakých 3600 Kč. Na jednu stranu to není úplně málo, ale udělat z tohoto klonu údajný únik se kupujícímu jistě vyplatí a moc dobře ví, proč takový krok dělá.

Podle informací z videa je ale klon opravdu udělaný na základě úniků a konkrétně byl vyrobený podle schématu na obaly pro iPhone 7. Tím pádem by nám měl ukazovat, jak přesně bude nový iPhone vypadat. Opět se tak potvrzuje větší čočka fotoaparátu, odstranění pruhů pro antény přes záda telefonu a samozřejmě i absenci 3,5mm jacku.

iPhone 7 clone video FB

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.