Zavřít reklamu

Nexus 6P icon

Google již dávno není jen největší mediální agentura na světě a vyhledávač, ale věnuje se stovkám dalších projektů. Co jej však celkem brzdí je fakt, že se doposud příliš nevěnoval svému vlastnímu hardwaru. Google sice má hardware prodávaný pod názvem Nexus, ovšem ten je produktem společností LG a HTC, nikoli přímo Googlu, i když se tak tváří.

Google nyní chce vlastní hardware a poté co jsme vám před týdnem přinesli informace o tom, že se Google chystá na výrobu vlastní značky smartphonů, jsou zde další informace, které uvádí, že Google ještě letos představí své vlastní inteligentní hodinky.

V současné době sice Google již dávno nabízí Google Wear, ovšem to je jen operační systém a vlastní hardware mu stále chybí. V letošním roce by světlo světa měla spatřit rovnou dvojice hodinek s logem společnosti Google, které mají stát tváří v tvář Apple Watch a mají plně integrovat služby Google Assistant.

Jeden model by měl mít podle serveru Android Police sportovní výbavů a dokonce i mobilní data. Chybět v něm nebude GPS, tepová frekvence a LTE. Druhý model pak nabídne levnější alternativu bez GPS a LTE. Oba modely budou nabízet kulatý displej a designově připomínají hodinky Moto 360, ovšem mají více sportovní vzhled.

nexus2cee_LG-Watch-Urbane-Luxe-Side

*Zdroj: cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.