Zavřít reklamu

Apple_iWatchServer VentureBeat s odvoláním na své zdroje blízké společnosti Apple přinesl zatím zřejmě nejzajímavější zprávy o očekávaných iWatch, tedy inteligentních hodinkách z dílny společnosti Apple. Podle nových informací totiž Apple pracuje s partnery jako je Swatch na vytvoření velkého množství verzí iWatch, které budou k dispozici v celé řadě stylů, stejně jako cenových relací. Zatím co doposud se mluvilo o několika málo, nejčastěji pouze dvou modelech inteligentních hodinek iWatch, VentureBeat díky svým zdrojům vsází na to, že Apple představí různé hodinky pro všechny chutě, tedy jedny sportovní, jedny elegantní, jedny luxusní, jedny pro ženy a tak dále.

Swatch navíc není hlavním partnerem Applu ale jedním z mnoha partnerů se kterým Apple vytváří jeden nebo více modelů chytrých hodinek s tím, že druhým partnerem je společnost Timex a také další společnosti, se kterými Apple vytváří další modely hodinek. Vše nyní dokonce vypadá tak, že Apple vytváří modulární konstrukci, kterou bude schopen integrovat s hodinkami různých společností a tak si zkrátka své Breitlingy, Hubloty, Swatche, Tissoty nebo jiné hodinky vybavíte modulem, který je promění v iWatch.

Proti tvrzení VentureBeat však stojí prohlášení generálního ředitele společnosti Swatch Nicka Heyeka, který říká, že nemá zájem spolupracovat s jakoukoli společností, která vyrábí nositelná zařízení a to včetně Applu. Je tedy otázkou zda chtěl svým výrokem pouze odpoutat pozornost, což by nebylo poprvé kdy sám Apple nebo někdo z jeho partnerů popřeli, že pracují na daném projektu nebo že vůbec spolupracují a nebo zda je zpráva VentureBeat skutečně mimo mísu. O svůj názor se podělte v diskusi.

fuse-chicken-iwatch-4

Dnes nejčtenější

.