Zavřít reklamu

JBMNT
Slovenská rapová skupina Kontrafakt dnes vydala rovnou dvojici nových aplikací. Zatímco první aplikace v sobě ukrývá trojici her, druhá je pak klasickým profilem skupiny, ve které naleznete informace o koncertech, e-shop s merchem a podobné věci.

Druhá aplikace mi osobně celkem dává smysl a najdete v ní vše, co potřebujete, ovšem co se aplikace s trojicí her týká, je těžké jí pochopit. Každá postava má jinou hru, a tak zatímco s Rytmusem a jeho autem z roku 2006, budete srážet obličeje fotografům, s Egem se proletíte stejně jako ve FlappyBird a chudák Anys dopadl tak, že střílí od mixážního pultu podprsenky.

Škoda grafiky, která skutečně není moc na úrovni a faktu, že po každém levelu, zkažené hře, nebo i jen tak ze srandy během hry vyskočí obří reklama. Otázkou je, zda by KF, vzhledem k počtu fanoušků, nevybral více, kdyby za hru chtěl hloupé €, než když se jim má aplikace zaplatit přes reklamy, ale to už je věc pouze Kontrafaktů.

IMG_4777

Mimochodem než se Paťo stihne pochlubit že má nejstahovanější aplikaci v CZ/SK iTunes App Store, asi stojí za to říct, že stačí zhruba 1000 stažení za den a budete mít nejstahovanější aplikaci taky. Mimochodem sorry za upřímnost, ale když se tak zamyslím, tak mě nenapadá, co by tuhle šílenost mohlo trumfnout, no vlastně Jirka Král má komiks…

IMG_4776

Dnes nejčtenější

.