Zavřít reklamu

apple_watch_icon_nylon_new_Na pondělní konferenci Apple představil novou sadu nylonových Apple Watch náramků, o kterých jsme poprvé slyšeli již začátkem roku. Tyto nové náramky přicházejí pro obojí velikosti chytrých hodinek a tedy 38mm a 42mm. Vybrat si pak můžete ze sedmi barevných variant. Applem nazvaný Tkaný nylonový řemínek, se prodává s hliníkovými a ocelovými Apple Watch, nebo si jej můžete dokoupit samostatně.

Apple jej popisuje takto:

„Každý řemínek je utkaný z více než 500 nylonových vláken do jedinečného barevného vzoru. Propletením čtyř vrstev tkaniny pomocí monofilů vzniká odolný řemínek, který se příjemně nosí. K dispozici v sedmi živých barvách.“

Přesněji jsou to barvy zlatá/červená, zlatá / královská modrá, královská modrá, růžová, perlově šedá, podmořsky modrá a černá. Samotné pásky v obojích variantách, prodává Apple za 1 490 Kč. 38mm Apple Watch Sport s nylonovým řemínkem, vás vyjdou na 9 490 Kč (ocelové 17 990 Kč) a větší 42mm velké, stojí 10 990 Kč (ocelové 19 490 Kč). Na fotografiích uvidíte tkaný náramek na ocelových Apple Watch a růžově zlatých hlinikových Apple Watch Sport.

Balení nevypadá nijak zvláštně a je tak totožné s ostatními náramky. Tzv. „konektory,“ kterými se řemínky připojují k hodinkám, jsou vyrobeny z plastu a ve většině případů nesedí s barvou hodinek. Naopak kroužek pásku, je vyroben z nerezové oceli. Autor fotografií dodal, že jemu osobně se moc pásky nelíbí, ale na druhou stranu podotkl, že jsou pohodlné. Tkané nylonové řemínky zakoupíte již nyní na stránkách Applu.

apple-watch-sport-woven-nylon
nylon_10
nylon_2
nylon_3
nylon_4
nylon_5
nylon_6
nylon_7
nylon_8
nylon_9

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.