Zavřít reklamu

spingen_icon_ring

Společnost Spigen aktuálně vyrábí nejenom obaly, tvrzená skla, ale i například příslušenství pro iPhone do automobilu. V nabídce má dva produkty: Magnetic Air Vent Mount a Style Ring, o kterém jste možná ještě neslyšeli. Air Vent je držák pouze do auta, novinka Style Ring se však dá využívat například i jako video stojánek. Style Ring se jednoduše přilepí na iPhone a je dodáván s robustním kovovým kroužkem a držákem, který se připevní k palubní desce automobilu. Ring je navržen pro iPhone 6 / 6s, iPhone 6 Plus / 6s Plus. Neměl by být problém ho nalepit i na iPad mini nebo starší modely iPhonů.

Spigen nabízí tyto stylové „prsteny“ ve třech barevných variantách. První je Rose Gold, druhou Space Grey a poslední je klasická bílá barva. Všechny tři barvy ladí s většinou iPhonů. Po nalepení Style Ringu na záda telefonu, můžete s prstenem otáčet o 360° a stříbrný kroužek jde vyklopit – poslouží tak jako podpěra iPhonu například pro sledování videa. Cena této vychytávky je 19,99$, což je v přepočtu necelých 500 korun. Díky kupónu 3VUMW6RR se cena sníží na 5,99$ (150 Kč).

Spigen dokonce nabízí při odběru 20 a více kusů možnost, nechat si Style Ring potisknout čím se vám zachce – ať už se jedná o text nebo logo. Bohužel na odběr Ringů s potiskem se kupónová nabídka nevztahuje. Společnost Spigen se poslední dobou zaměřuje i na příslušenství pro Apple Watch.

spigen_stylering_hold_main (1)
stylering-collection_01
spigen_stylering_kickstand_main

spigen_stylering_mount_sub_left

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.