Zavřít reklamu

Facebook iOS iconKdyž jedete vlakem nebo po městě metrem máte většinou nejvíce času projíždět Facebook a vstřebat všechny novinky, které se na zdi od vašich přátel s tránek objeví. Paradoxně ale v ten moment nemá internetové připojení nebo je velice slabé, a tak načítání probíhá pomalu a vy se mnohdy jen rozčilujete, že je vše pomalé nebo to aplikace rovnou vůbec nefunguje. Facebook ale momentálně testuje několik funkcí, které vám zmíněný problém vyřeší.

V první řadě vám umožní prohlížet si příspěvky, které se předem stáhnou, ale vy jste je ještě neviděli. Bezproblémově si je tak můžete poté prohlédnout offline, protože budou uložené ve vašem mobilu. Funkce by tak mohla šetřit i mobilní data, protože by se neprohlédnuté příspěvky stáhli na Wi-Fi a telefon by je pak nenačítal na mobilních datech.

Druhá funkce pak bude umožňovat komentovat příspěvky i v době, kdy budete offline. Jakmile se totiž poté připojíte k internetu, Facebook komentáře okamžitě za vás nahraje a vy se nemusíte o nic starat.

Funkce by mezi mobilní uživatele Facebooku měli dorazit už brzy. Společnost sice nespecifikovala období, kdy je rozšíří mezi všechny uživatele, ale vzhledem k tomu, že už o nich informuje na svém webu, bychom se jich mohli dočkat během několika týdnů.

Facebook FB
zdroj: cydiaos

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.