Zavřít reklamu

Facebook dislike To se mi nelíbíPřed pár týdny jsme vás informovali, že Mark Zuckerberg oznámil příchod dlouho očekáváného tlačítka „To se mi nelíbí“ na Facebook. Tehdy ale Zuckerberg oznámil, že se nebude tak úplně jednat přímo o palec dolů respektive o dislike tlačítko, ale že půjde o speciální formu vyjádření nesouhlasu, na které ještě ve Facebooku pracují. Nyní ale máme možnost vidět, jak přesně bude tlačítko „to se mi nelíbí“ vypadat respektive jak bude vypadat upravená verze současného tlačítka „to se mi líbí.“

Facebook totiž nepřidal jen jedno tlačítko hned vedle toho současného, ale přidal nové možnosti současnému „To se mi líbí“ tlačítku, jelikož jej obohatil o možnost vyjádření jakýchsi pocitů. Najdete zde tedy tradiční like, poté srdíčko jako na Instagramu, dále pak smích, zalíbení, úžas, pláč a rozhořčení. Nabídka se ukáže po rozkliknutí současného tlačítka a jednotlivá vyjádření pocitů se budou počítat samostatně a ukážou se vždy pod fotkou.

Facebook novou funkci teprve pomalu rozšiřuje a zpočátku jí nabízí teprve ve Španělsku a Irsku. Až Facebook nové tlačítko řádně otestuje a vychytá všechny nedodělky, tak jej rozšíří i mezi zbylé uživatele, ke kterým se samozřejmě přiřadíme i my s České republiky a Slovenska. Po boku nových profilových fotografií v podobě videa, se tak bude jednat o další velkou aktualizaci.

To se mi nelíbí tlačítko

engadgetreaction

*zdroj: The Verge

Dnes nejčtenější

.