Zavřít reklamu

TechCrunch hlásí, že iOS 6 integruje Facebook stejně, jako iOS 5 integroval mikro blogovací síť Twitter. Tim Cook o integraci Facebooku do iOS 6 již hovořil na konferenci D10, kde řekl následující: „My chceme poskytovat zákazníkům jednoduchý a elegantní způsob, jakým děláte věci, které chcete dělat. Facebook má stovky milionů zákazníků. Takže chceme aby kdokoli kdo má iPhone nebo iPad měl na těchto platformách s používáním služby Facebook jen ty nejlepší zkušenosti. Zůstaňte naladěni!“

Podle tvrzení TechCrunch bude Twitter stále o něco více integrovanější do nového iOS než Facebook. Ovšem i sociální síť Facebook se stane součástí operačního systému iOS 6, který bude představen na WWDC 2012. Integrace sociální sítě Facebook nebude podstatná pouze pro operační systém a Apple samotný, ale také pro desítky tisíc dalších aplikací z iTunes App Store, které využijí sdílení výsledků na Facebooku. Mnoho aplikací samozřejmě také nabídne přihlašování pomocí účtu na sociální síti Facebook a uživatele nebudou nuceni vytvářet nové uživatelské účty.

Apple však chce samozřejmě něco za něco a tak by se uživatelé sociální sítě Facebook měli dočkat také možnosti sdílet položky z iTunes App Store přímo da profilů na Facebook a to rovnou z iOS zařízení. To stejné bude pravděpodobně platit také u položek z Apple iTunes Store. Jednoduše budete sdílet hudbu, videa a aplikace přátelům na sociální síti Facebook. Apple tak získá další ohromnou reklamu pro obsah na iTunes Store.

Facebook-ipad-app

Dnes nejčtenější

.