Zavřít reklamu

applewatch2-250x296 Predaj Apple Watch bude spustený už o niekoľko týždňov a práve v týchto dňoch sa máme možnosť dozvedať nové, zaujímavé informácie o plánoch tejto kalifornskej spoločnosti. To že Apple Watch bude skutočne jedinečné a štýlové zariadenie je už všetkým jasné. Apple tieto hodinky už teraz považuje za vrchol svojho technického a dizajnérskeho umenia čo sa patričným spôsobom odrazí na ich cene. Avšak tento článok nebude zameraný na cenu, ale na obchody, ktoré Apple plánuje otvoriť kvôli týmto hodinkám.

Apple má totiž v pláne v najbližšej dobe otvárať špecializované obchody určené primáre na predaj týchto inteligentných hodiniek. Obchody by sa pritom mali nachádzať v tých najluxusnejších nákupných galériách ako je napríklad obchodný dom Selfridges v britskej metropole. V tomto obchodnom dome sa vraj už nachádza zabednená miestnosť, v ktorej má byť pripravovaný nový obchod. Či sa však bude jednať o obchod Applu zatiaľ nie je známe.

Každopádne si myslím, že šperk v podobe Apple Watch Edition by si zaslúžil omnoho lepšie predajné miesto ako je Apple Store. Nie že by boli Apple Retail Store zlé obchody, ale keď si zobreieme, že by sa na jednom mieste predával iPod Shuffle za 49 dolárov a Apple Watch Edition v najvyššej verzii za takmer 20 000 dolárov, mohlo by to kupujúcemu prísť zo strany Apple neúctivé. Tento koncept obchodov store-within-a-store by mal však aj svoje muchy. Apple by musel najímať nové pracovné miesta a taktiež otvárať celkom nové obchody. A keďže má dnes Apple po celom svete skutočne veľké množstvo svojich maloobchodných predajní bola by možno škoda ak by ich nevyužil aj na predaj tohto svojho VIP výrobku.

Apple Watch Edition pricing

 

*Zdroj: macrumors.com

 

Dnes nejčtenější

.