Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte na poslední chvíli vánoční dárky? Přemýšlíte, co zakoupit vašemu příteli či vaší přítelkyni na Vánoce a zároveň už vás štve, že se musíte se svou drahou polovičkou neustále dělit o jediný nabíjecí kabel? Z této šlamastyky lze samozřejmě velmi jednoduše vybruslit. Samozřejmě je v tomto případě nejjednodušší zakoupit zbrusu nový kabel. Bohužel však pro nás, originální kabely od Applu bývají vcelku drahé a za cenu jednoho originálního kabelu můžete sehnat klidně dvě alternativní možnosti – a v mnohých ohledech dokonce několikanásobně lepší.

prislusenstvi_macparts_2

S výběrem toho pravého kabelu vám může pomoci internetový obchod a zároveň servis MacParts. V rámci tohoto obchodu můžete pro sebe, pro drahou polovičku, anebo pro úplně někoho jiného sehnat Lightning kabel či jiné příslušenství v podobě krytů, sluchátek či příslušenství do auta dle svého gusta. A navíc k tomu se vaše peněženka rozhodně nerozpláče. Vzhledem k tomu, že Apple vyrábí své kabely v určitých aspektech nekvalitně, tak se ostatní výrobci kabelů rozhodli tuto škvíru vyplnit. Proto nabízí různé oplétané kabely, například textilií anebo jiným materiálem. Pokud po jednom z takových kabelů sáhnete, tak máte 100% jistotu kvality a navíc k tomu můžete svého partnera naštvat tím, že máte něco lepšího, než on nebo ona. Navíc k tomu můžete využít 10% slevy, která je připravená speciálně pro naše čtenáře. Ta platí na veškeré příslušenství a uplatnit ji můžete do konce prosince. Jak na to zjistíte na konci tohoto článku.

K takovému kabelu si samozřejmě můžete přibalit třeba ještě adaptéry či powerbanky, abyste vůbec měli z čeho vaše zařízení nabíjet. Pro ničím nerušený poslech hudby můžete využít také nákupu sluchátek (buď originálních, anebo od alternativních výrobců) a v rámci příslušenství do auta jsou k dispozici různé adaptéry či držáky, se kterými bude i ten nejdelší výlet hračkou. Nezapomínejte také na to, že obchod MacParts není jen obyčejným obchodem. Jako jeden z mála servisů v Česku dokáže opravovat jablečné produkty na součástkové úrovni, což se může hodit například v případě vytopeného MacBooku, anebo tehdy, kdy deska vašeho iPhonu odejde do „věčných lovišť“.

10% sleva pro naše čtenáře

Pokud byste chtěli využít 10% slevy pro naše čtenáře, kterou se nám podařilo speciálně pro vás domluvit, tak je postup velmi jednoduchý. Stačí, abyste do pole v nákupním košíku zadali kód LSA10. 10 % z celkové ceny bude poté odečteno.

 

Dnes nejčtenější

.