Zavřít reklamu

OS X Yosemite iconOd vydání nového systému OS X Yosemite, který Apple uvolnil pro širokou veřejnost minulý měsíc, si někteří uživatelé na fórech stěžovali na problémy s Wi-Fi připojením. Uživatelé hlásili, že docházelo často k odpojování od sítí nebo načítání stránek trvalo až nezvykle dlouho. Včerejší update s označením OS X Yosemite 10.10.1 měl tyto problémy vyřešit. Apple před vydáním této opravné verze vydal beta verzi, kde žádal vývojáře,  aby se zaměřili právě na problémy s Wi-Fi. Bohužel však včerejší aktualizace tento problém neopravuje všem uživatelům, jelikož během dnešního dne se na fórech objevily stížnosti, že problémy stále přetrvávají.

Pokud jste do této doby stále nepřešli na OS X Yosemite 10.10.1 a nemáte žádné problémy ohledně Wi-Fi, Microsoft Exchange serveru, aplikace Mail nebo s funkcí Zpět na můj Mac, tak doporučuji s aktualizací stále čekat a prozařím neaktualizovat. Patříte-li mezi uživatele, kteří již provedli update na 10.10.1 a máte stále problém s Wi-Fi, mohu vám doporučit níže uvedený odkaz na návod, který mi osobně pomohl a vyřešil zmíněné problémy ohledně bezdrátového připojení.

Apple se k opětovnému problému s Wi-Fi v součastnosti prozatím nevyjádřil. Avšak uživatelé na fóru hlásí, že Apple Care jim doporučilo, aby šli do Předvolby systému –> Síť –> Pokročilé a zde smazali všechny položky ze seznamu zapamatovaných sítí. Následně na to jim bylo dporučeno, aby provedli SMC reset.

Wi-Fi problem1

Dnes nejčtenější

.