Zavřít reklamu

Čínský server Weiphone přinesl s odvoláním na Reuters a na informační zdroje v dodavatelském řetězci společnosti Apple exkluzivní informace o iPhone 6. Podle nejnovějších informací přímo od dodavatelů součástek, ze kterých se iPhone 6 bude montovat, nabídne tento model 4″ displej stejný jako iPhone 5s! Změní se však jeho rozlišení, které ze současných 1136×640 pixelů vzroste na rozlišení větší než je HD, tedy více než 1280×720. Ultra vysoké rozlišení pak bude znamenat, že na displeji nebudou patrné pixely již ani z naprosté blízkosti.

Novinka bude nabízet procesor Apple A8 vyrobený 20 nanometrovou technologií a bude nabízet tloušťku pouze 6 mm. Je však možné, že Apple vedle tohoto modelu představí také větší model, jelikož smartphonů s 4″ displejem je již jen 20% z celkového trhu smartphonů a mnoho analytiků se domnívá, že právě představení nového telefonu s větším displejem bude pro Apple v letošním roce naprostou prioritou. Podle všeho by však měl být větší telefon k dispozici bok po boku iPhone 6 s 4″ displejem, ultra vysokým rozlišením a procesorem Apple A8.

Server Weiphone příliš často své vlastní informace nezveřejňuje, většinou přebírá informace z ostatních serverů, pokud však jako v tomto případě zveřejní vlastní tvrzení, poměrně často se ukáže jako pravdivé, uvidíme tedy, zda to bude platit i tentokrát. Apple má mnoho zákazníků, kteří jistě preferují displej, kterým iPhone 5s disponuje v současné době, je však také množství lidí, kteří naopak přivítají větší displej s otevřenou náručí. Společnost samozřejmě chce stále zvyšovat počet zákazníků a tím pádem je pro ni nutné, aby se přizpůsobila trhu, který žádá větší telefony. Osobně tedy věřím tomu, že se letos dočkáme trojice telefonů iPhone 6, iPhone 6c a iPhone Air nebo iPhone Pro, který bude větší než standardní iPhone 6.

iPhone-6

*Zdroj: Weiphone přes Google Translator

Dnes nejčtenější

.