Zavřít reklamu

Pokud si chcete pořídit obal pro svůj iPhone, většinou narazíte na problém. Buď si můžete každý měsíc koupit nový obal za pár korun, který však nejen že je levný, ale také tak působí a telefon spíše zhyzdí než ozdobí. Nebo investujete zhruba 1000Kč a sáhnete po něčem jako je Pinloko. Bohužel v tom případě již asi nebudete mít zájem obal střídat každý měsíc a mít tak za rok cenu nového iPhone v obalech. Nyní však přichází zajímavá možnost, jak mít neomezené množství designů na jediném obalu.

Pokud se totiž společnosti popSLATE podaří získat 150 000 dolarů, vstoupí do prodeje stejnojmenný obal, který dokáže skutečně zaujmout. Jen dodám, že v době psaní tohoto článku zbývá na získání 150 000 dolarů prostřednictvím startup inkubátoru Indiegogo 46 dnů a společnost zatím vybrala necelých 80 000$. Obal popSLATE kombinuje klasický plastový obal s 4″ e-ink displejem, který dokáže zobrazit černobílé obrázky včetně stínování. Stejnou technologii zobrazeni najdete například na digitální čtečce knih Amazon Kindle, která taktéž využívá elektronický inkoust.

Displeje využívající elektronický inkoust jsou navíc velmi energeticky efektivní, takže se uživatele nemusí bát zhoršené výdrže baterie u svého iPhone 5. Obrazovka navíc nemusí sloužit pouze pro zobrazení pozadí, ale také pro sledování push notifikací, sportovních výsledků, map, poznámek a tak podobně. K obalu je navíc také speciální aplikace, díky které můžete okamžitě nahrát fotografie přímo na obal a promítat je na jeho displeji. Společnost popSLATE navíc uvolní API pro obrazovku, což znamená, že se zřejmě dočkáme množství aplikací třetích stran. Obal stojí 79,99$, tedy necelé dva tisíce korun nebo 80€ a objednat jej můžete přímo zde.

Dnes nejčtenější

.