Zavřít reklamu

Nový iPhone 7 v Jet Black variantě je jednoduše nádherný a jedinečný. Jedná se o tu variantu, kterou je škoda zakrýt obalem a neukázat tak její krásu světu. Bohužel i samotný Apple ale doporučuje ihned po jejím zakoupení nasadit kryt, protože Jet Black je neuvěřitelně náchylná na škrábance a po čase používání už nemusí vypadat tak prémiově jako při zakoupení.

Nicméně i tak jí někteří její majitelé odmítli zakrýt a iPhone 7 používají bez obalu. Jedním takovým je i redaktor ze severu 9to5mac Zac Hall, který sdílel fotografie svého Jet Black iPhonu 7 po téměř dvou týdnech používání jakéhokoli krytu nebo fólie.

Zac v první řadě uvádí, že jeho Jet Black varianta drží v ruce jako přikovaná a je díky ní mnohem snazší používat velký iPhone 7 Plus jednou rukou, kdy si jej může v ruce posouvat, aniž by měl strach, že mu vyklouzne. Po svých osobních zkušenostech s matně černým iPhonem 7, který používám už něco málo přes týden, pak mohu říct, že naopak obyčejná Black varianta klouže v ruce až opravdu moc a každou chvíli se bojím, že mi vyklouzne. O tom ale více v recenzi, kterou už chystáme na víkend.

Redaktor dále potvrzuje již známý fakt, že Jet Black je neuvěřitelný magnet na otisky a prý svůj iPhone otírá o košili několikrát za den, aby vůbec viděl, jak pěkný vlastně je. Dále dodává, že po otření vidí miniaturní škrábance, ale ty jsou prý obvykle vidět jen pod specifickým úhlem světla. Většina škrábanců je prý na zádech ve spodní polovině, což pravděpodobně souvísí s tím, jak pokládá iPhone na stůl nebo jak jej zasouvá do kapsy a iPhone se dře o její lem. Nejedná se však o žádné rýhy, protože když přejede prstem po povrchu iPhonu, tak je naprosto hladký a necítí jediný škrábanec.

Zacovi se už během prvního týdne podařilo dvakrát svůj Jet Black iPhone upustit na zem, respektive mu v divadle vyklouzl z kapsy na tvrdou podlahu. Při první pádu se mu na telefonu udělala bílá tečka a při druhém se mu naopak udělala velká rýha, ale černá barva zůstala, tudíž jde jen o velkou černou rýhu, která není na první pohled vidět. Obrazovka mu naštěstí nepopraskala.

Redaktor ale na konec podotýká, že obal používat nehodlá. Škrábance prý tak rapidně rychle nepřibývají a za krásu Jet Black varianty mu to riskování stojí. Výše se můžete podívat na galerii fotografií od Zaca, kde ukazuje svůj iPhone 7 Jet Black po necelý dvou týdnech používat. Níže pak zase najdete tweety od uživatelů, kteří ukazují svůj temně černý iPhone 7, který narazil na chodník nebo byl používaný bez obalu po dobu dvou týdnů.

iphone-7-jet-black-9to5mac-fb

Dnes nejčtenější

.