Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Rok 2024 je pro sportovní fanoušky takzvaným superrokem. To proto, že se v něm odehrává celá řada vrcholných sportovních akcí. Mistrovství světa v hokeji je sice už za námi, nicméně už zítra je před námi finále fotbalové Ligy mistrů, na dohled pak start fotbalového Eura 2024 v Německu, finále NHL či letní olympijské hry. Pokud tedy jste sportovními nadšenci i vy, letos prakticky 100% strávíte u televize při sledování sportovních přenosů spoustu času. A abyste si je vychutnali na maximum, připravil si pro vás obchod TSBOHEMIA.CZ ve spolupráci s LG parádní cashbackovou akci, v rámci které můžete získat při nákupu vybraných televizí či soundbarů zpět ve formě cashbacku až 25 000 Kč. 

Nabídku televizí a soundbarů s cashbackem naleznete zde

Jak na to?

  • Zakup v termínu od 24. května do 7. července 2024 některou z vybraných televizí či soundbarů LG.
  • Napiš recenzi zakoupeného LG produktu na našem webu na kartě produktu nebo na stránkách lg.com. Recenzi je nutné publikovat nejpozději do 6 týdnů od nákupu a současně nejpozději do 18. srpna 2024.
  • Zaregistruj zakoupený produkt na webu lgproradost.cz nebo lgproradost.cz/sk. Registraci je třeba provést do 6 týdnů od nákupu a současně nejpozději do 18. 8. 2024. Při registraci bude potřeba nahrát i nákupní doklad a fotografii štítku se sériovým číslem produktu, link na stránku, kde se nachází recenze, a také screenshot recenze.
  • Registrace bude potvrzena e-mailem.
  • Po schválení bude příslušná částka zaslána na uvedený bankovní účet, a to nejpozději do 40 pracovních dnů od úspěšně provedené registrace.
Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.