Zavřít reklamu

Průšvih jménem FineWoven příslušenství je u konce. Tvrdí to alespoň velmi spolehlivý leaker vystupující pod přezdívkou Kotsunami, který mimo jiné v minulosti právě příchod FineWoven coby náhrady za klasickou kůži předpověděl a následně sérií úniků přiblížil. Nyní jeho zdroje přišly s tím, že Apple výrobu FineWoven příslušenství pro iPhony 15 (Pro) a Apple Watch ukončil s tím, že v budoucnu – tedy pravděpodobně spolu s iPhony 16 (Pro) – jej nahradí jiným ekologickým materiálem. 

Důvodem zastavení výroby FineWoven příslušenství je nepřekvapivě jeho mizerná odolnost, kterou si měl uvědomit už i samotný Apple. Právě kvůli mizerné odolnosti je tento typ příslušenství mezi jablíčkáři nejenže neoblíbený, ale taktéž tvrdě kritizovaný. Ostatně, stačí se podívat například na recenze na Amazonu a dalších velkých eshopech, ze kterých je jasně vidět, že FineWoven příslušenství se Applu skutečně nepovedlo. Pro kalifornského giganta tak nemá příliš smysl jej držet v nabídce i pro nadcházející roky a tak s ním podle leakera udělá to nejsmysluplnější, co může – tedy jej zabije. Jakým jiným materiálem jej nahradí ale můžeme zatím jen hádat, jelikož s jakýmikoliv bližšími detaily leaker nepřišel. 

Zastavení výroby FineWoven příslušenství pro iPhony 15 (Pro) a Apple Watch nicméně neznamená, že tyto doplňky zmizí ze dne na den z obchodů. Apple jich má totiž zcela určitě skladem velké množství, takže bude jistě trvat ještě pěkných pár měsíců, než se mu podaří vše vyprodat – tím spíš, když je kvůli nevalné kvalitě poptávka vskutku mizerná. V dohledné době se nicméně může stát, že některé barevné varianty mohou začít být hůře dostupné než je tomu nyní.

Dnes nejčtenější

.