Zavřít reklamu

Zdá se, že první hardwarové novinky z dílny Applu již klepou na dveře. Zdroje portálu MacRumors pocházející údajně přímo z Applu totiž před pár hodinami přišly s informací, že kalifornský gigant aktualizoval interní dokumenty podpory o „neoznámených nebo nevydaných produktech“. A jelikož právě k aktualizaci dochází vždy před vydáním novinek, je víceméně jasné, že si právě pro jejich příchod nyní připravuje půdu. 

Co přesně se v interních dokumentech změnilo sice zdroje výše zmíněného portálu netuší, jelikož do nich nemají možnost vstupovat, nicméně vzhledem k řadě úniků informací se jako nejpravděpodobnější jeví blížící se příchod nových iPadů Air, Pro a MacBooků Air. Ostatně, jejich představení předpovídají zdroje již velmi dlouho na konec března, takže právě jejich spojení s nynější aktualizací dokumentu dává smysl. 

Zatímco o produktech, které se veřejnosti do pár týdnů představí, je díky únikům informací již víceméně jasno, otazník visí nad tím, jakým stylem k jejich představení dojde. MacBooky Air a iPady Air se totiž žádných zásadních upgradů dočkat nemají, jelikož se u nich údajně počítá jen s nasazením čipu M3 a pár dalších drobností, které by mohl Apple klidně odprezentovat jen skrze tiskovou zprávu.

To iPady Pro budou podstatně zajímavější, protože mají přinést jak nový design, tak OLED displeje, podporu bezdrátového nabíjení a řadu dalších vychytávek, takže by u nich představení skrze klasickou Keynote dávalo smysl. Na druhou stranu je ale třeba jedním dechem dodat, že iPady dlouhodobě příliš netáhnou a navíc třeba ani AirPods Pro 1. generace se nedočkaly představení na Keynote. I zde je tedy ve hře vydání skrze tiskovou zprávu. 

Dnes nejčtenější

.