Zavřít reklamu

Mapy.cz je velice povedená a užitečná česká aplikace, která nabízí pestrou paletu nejrůznějších funkcí. Kromě naplánování trasy, zjištění počasí na trasy, vyhledání zajímavých tipů na výlety po okolí a dalších funkcí, které využijete zejména při cestování, ale nabízí Mapy.cz pro iPhone ještě jednu velmi užitečnou vychytávku.

Aplikaci Mapy.cz na vašem iPhonu můžete totiž kromě jiného využít i ke zjištění informací o nemovitosti v Katastru nemovitostí. Jedná se o užitečnou, bezplatnou funkci, díky které můžete požadovaný objekt najít přímo na mapě, a ihned zjistit, komu patří.

Zjištění informací z Katastru nemovitostí prostřednictvím aplikace Mapy.cz je rychlé, spolehlivé, a nevyžaduje žádné poplatky ani zadávání osobních údajů. Jediné, co budete potřebovat udělat po přesměrování, je zadání captcha ověření.

Jak na Mapy.cz zjistit informace z katastru

Pokud chcete využít aplikaci Mapy.cz na vašem iPhonu ke zjištění informací z Katastru nemovitostí, postupujte podle následujícího návodu.

  • Na iPhonu spusťte Mapy.cz.
  • Vyhledejte příslušnou stavbu nebo pozemek.
  • Dlouhým stiskem umístěte špendlík na dané místo.
  • Povytáhněte kartu ze spodní části displeje a klepněte na Informace o parcele v Katastru nemovitostí.
  • Budete přesměrováni na web nahlizenidokn.cuzk.cz, kde se zobrazí základní informace.

Pokud byste chtěli zjistit ještě podrobnosti o tom, jaká jsou vlastnická práva k dané adrese, je potřeba zadat v horní části webu takzvané captcha ověření, tedy přepsat kód, který se vám zde objeví.

Dnes nejčtenější

.