Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Se změnou ročního období přichází i každoroční problémy. Jakmile teploty začínají klesat a zima se blíží, může to ovlivnit výdrž baterie vašeho iPhonu.

Vliv nízkých teplot na baterii:

Baterie v iPhonu obsahuje kapalný elektrolyt, který může reagovat na nízké teploty snížením své kapacity a výkonu. V důsledku toho můžete pozorovat, že se baterie vybíjí rychleji a že se projevuje zkrácená doba mezi nabíjeními.

Doporučení pro zachování optimální výdrže:

  • Teplota zařízení: Snažte se udržovat iPhone v co nejlepší teplotě. Držení ho v kapsách nebo blízko těla může pomoci udržet jej teplo.
  • Nabíjení: Při nabíjení iPhonu vyhýbejte se extrémně nízkým teplotám. Pokud to je možné, nabíjejte zařízení uvnitř.
  • Aktualizace software: Ujistěte se, že máte nejnovější verzi operačního systému iOS, která může obsahovat optimalizace pro výdrž baterie.

Nechte si vyměnit baterii:

V některých případech může být nezbytné provést výměnu baterie. Nová baterie může výrazně zlepšit výdrž a výkon vašeho zařízení. Nebude tak docházet k předčasnému vypínání či rychlému poklesu kapacity baterie.

Kde si nechat vyměnit baterii v iPhonu?

Baterii ve Vašem iPhonu si můžete nechat vyměnit v iPhone servisu Tvrzenýsklo.cz – Zde si můžete nechat vyměnit baterii víceméně na počkání, za skvělou cenu. Na opravu se ani nemusíte objednávat, stačí dorazit přímo na kamennou prodejnu v Praze.

Výměna baterie v iPhonu Tvrzenýsklo - 2

Dnes nejčtenější

.