Zavřít reklamu

Spekulace o budoucnosti AR a VR headsetů od Applu začínají v posledních týdnech skutečně nabírat na obrátkách. Podle nejnovějších zpráv totiž cupertinská společnost aktuálně pracuje hned na čtveřici nových headsetů. Kromě nich bude v dnešním souhrnu spekulací řeč o nové barvě iPhonu 15 Pro nebo třeba o chytrém prstenu od Applu.

Nové headsety od Applu

Společnost Apple podle dostupných zpráv v současné chvíli vyvíjí hned čtyři nové headsety. AR headset Apple Vision Pro, který cupertinská společnost představila na své letošní WWDC, se sice ještě ani nedostal na pulty obchodů, to ale Applu samozřejmě nijak nebrání ve vývoji dalších modelů. Server DigiTimes v této souvislosti uvedl, že ve stádiu vývoje se momentálně nachází hned čtyři nové headsety, přičemž jedním z nich má být i cenově dostupnější varianta Apple Vision Pro.

Nová barva iPhonu 15 Pro

U společnosti Apple bývá zvykem, že několik měsíců po představení nových iPhonů uvede na trh novou barevnou variantu jednoho z aktuálních modelů. V případě iPhonů řady 15 k tomu zatím nedošlo, leaker s přezdívkou MajinBu ale minulý týden na svém Twitteru naznačil, že bychom se mohli dočkat nové varianty iPhonu 15 Pro. Mělo by se jednat o nazelenalý odstín, který si můžete prohlédnout na fotografii níže.

F_ty3LPXYAAQEXa

Chytrý prsten od Applu?

V průběhu uplynulého týdne se mimo jiné objevily také zajímavé zprávy, podle kterých by společnost Apple mohla v dohledné době přijít s vlastním chytrým prstenem. Svědčí o tom nový patent, který kromě jiného popisuje fungování chytrého nositelného zařízení, umístěného nejen na prstu. Kromě zdravotních funkcí by popisované zařízení mělo disponovat například také podporou NFC. Otázkou je, zda se Apple opravdu rozhodne tento patent realizovat.

Dnes nejčtenější

.