Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je krátce po 8. hodině ranní, což ve světě Applu znamená jediné – odstartovaly prodeje minulý týden představených iMacu a MacBooků Pro s čipy M3, M3 Pro a M3 Max. Že vás tyto novinky zaujaly? Tím líp! Zakoupit je můžete například u předního Apple Premium Resellera iStores. A pokud vás jen novinky zajímají, můžete se na ně přijít podívat na kamenné pobočky prodejce. 

PR-NPI-MBA14-M3-Big

Čipy M3, M3 Pro a M3 Max jsou prvními počítačovými čipy Applu postavenými na 3nm výrobním procesu, díky čemuž jsou oproti předešlým generacím jednak energeticky úspornější, ale hlavně výkonnější, díky čemuž jsou Macy jimi osazené schopny zvládat náročnější úkony a jsou celkově rychlejší. Co se pak týče základních čipů M3, které budou vzhledem k ceně Maců, ve kterých jsou nasazeny, pravděpodobně i uživatelsky nejoblíbenější, ty lze nově spojit až se 24GB operační pamětí, což doposud nebylo možné. Macy s čipy M3 Pro a hlavně pak M3 Max zase nabízí poměrně výrazný skok v grafickém výkonu. Zkrátka a dobře, je o co stát. 

Pokud vás nové Macy lákají, vězte, že u iStores je lze sehnat už od 76 € měsíčně. Co se pak týče iMaců s M3, ty jsou k dispozici od 61 €.

MacBook Pro M3 můžete zakoupit zde

iMac M3 můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.