Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Časy kabelového nabíjení jsou již dávno ty tam. Valná většina elektroniky totiž nabízí v dnešní době podporu nabíjení bezdrátového, které je poměrně rychlé, ale hlavně extrémně pohodlné. Elektroniku ve výsledku stačí jen přiložit na nabíječku a nabíjení okamžitě započne. Jak ale vybrat nabíječku, která stojí skutečně za to? Pokud vlastníte kromě iPhonu i AirPods a Apple Watch, skvělou volbou jsou některé z novinek z dílny YENKEE. Pojďme si je tedy postupně představit. 

YAC 5301 WH 3v1 nabíjecí stanice

Pokud vlastníte starší iPhone bez podpory MagSafe, je pro vás tato nabíječka jako stvořená. Skládá se totiž z klasické Qi nabíjecí plošky, o kterou se telefon hezky opře a je na něj tedy bez problému i nadále vidět, a dále pak magnetické nabíjecí „prohlubně“ pro nabíjení Apple Watch. V základně je zase ukryta nabíječka pro AirPods, které můžete pohodlně nabít zároveň s iPhonem a Apple Watch. A jelikož zvládá nabíječka vyvinout nabíjecí výkon při nabíjení třech zařízení současně až 10W pro smartphone, 2W pro AirPods a 2,5W pro Apple Watch, můžete si být jistí tím, že nabíjení vaší elektroniky nebude trvat příliš dlouho. Dalším pozitivem je pak to, že v balení nabíječky je k dispozici i 35 USB-C napájecí adaptér. Standardní cena tohoto modelu je 999 Kč. 

Kde koupit nabíječku zjistíte zde

30021535-14

YAC 5320 MagSafe nabíjecí stanice

Jste-li majiteli novějšího iPhonu s MagSafe portem, potažmo androidího telefonu s magnetickým krytem, je pro vás jako stvořená nabíječka YAC 5320. I v tomto případě se jedná o trojitou nabíjecí stanici, která je schopná kromě smartphonu nabíjet taktéž Apple Watch skrze magnetickou plošku  a AirPods pomocí nabíječky integrované do základny stanice. Nabíjení telefonu pak probíhá taktéž bezdrátově, avšak až poté, co se přichytí k magnetické nabíjecí plošce, díky čemuž je nabíjení nejen efektivní kvůli dokonalému nastavení nabíjecích cívek vůči sobě, ale i velmi efektní. Nabíječka totiž může ve výsledku sloužit i jako stojánek, díky kterému budete mít neustále váš telefon na očích. A díky až 15W nabíjecímu výkonu si můžete být jistí tím, že ani zde nebude nabíjení trvat příliš dlouho – tím spíš v kombinaci s 35W USB-C adaptérem, který je součástí balení. Standardní cena tohoto modelu je 1499 Kč. 

Kde koupit nabíječku zjistíte zde

YAC5320-09

YAC 5330 3v1 cestovní nabíječka

Zatímco předešlé dva modely najdou své uplatnění na nočních stolcích, v kancelářích či třeba na frekventovaných místech ve vaší domácnosti, trojitá nabíječka YAC 5330 3v1 je jako stvořená pro cestovatele. Skládá se totiž ze dvou čtvercových modulů, přičemž jeden z nich navíc skrývá menší, výklopný modul pro nabíjení AirPods. Zbylé dva moduly propojené gumovým spojem jsou pak určeny pro nabíjení Apple Watch a iPhonu, potažmo jiného smartphonu. Super je, že nabíječku lze díky jejímu modulárnímu designu velmi jednoduše složit a tím z ní učinit perfektně kompaktního společníka pro cestovatele. Složená nabíječka totiž zabírá velmi málo místa, což se právě při cestování hodí. Když k tomu navíc přičteme fakt, že Apple Watch lze nabíjet 2,5W, AirPods 3W a smartphone až 15W, dostáváme nabíječku, kterou se rozhodně vyplatí mít ve výbavě. Třešničkou na dortu je pak 35W USB-C napájecí adaptér v balení. Standardní cena tohoto modelu je 1299 Kč.

Kde koupit nabíječku zjistíte zde

30022491-13

Dnes nejčtenější

.