Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud máte rádi cyklistiku a jste zároveň fanoušky elektrokol, máme tu pro vás kousek, který rozhodně stojí za to. Přední výrobce elektrokol Bezior totiž nyní výrazně zlevnil jeden ze svých klenotů, díky čemuž si jej tak může dovolit takřka každý. A že je o co stát.

Pokud už máte plné zuby rušné městské dopravy a dlouhých zácp, může vás oslovit městské elektrické kolo Bezior M3, které nabízí svobodu a nevšední zážitky z vašich každodenních jízd. Díky výkonnému 500W motoru je pohyb po městských ulicích hračkou, a můžete si užít objevování města bez omezující rychlostní maximální hodnoty 25 km/h, kterou si můžete snadno nastavit pomocí 7 rychlostních stupňů. Ať už míříte na pracovní schůzku nebo se chcete prostě jen ponořit do kouzel města, toto elektrické kolo vám zaručí bezpečný příjezd na místo určení. S dojezdem až 60 km nemusíte mít obavy, že vás baterie nechalá na holičkách během cesty. A když se baterie vyprázdní, můžete ji rychle a snadno nabít během 5-6 hodin. Navíc je baterie odolná vůči vodě a snadno vyjímatelná.

Konstrukce tohoto kola je pevná a zvládne unést váhu až 120 kg, na zadním nosiči si můžete bez problémů připevnit nákupy nebo zavazadla. Díky váze pouhých 29 kg můžete kolo snadno přenášet a používat ho jak muži, tak ženy. Jeho univerzální a moderní design vám umožní vybrat si mezi černou a bílou variantou podle vašich preferencí. Co se týče komfortu a bezpečnosti, kolo Bezior M3 je vybaveno kvalitními kotoučovými brzdami, předním odpružením, velkými 26″ koly a pohodlným sedlem. S tímto kolem nebudete zklamáni ani během nočních jízd, protože je vybaveno silnými světly, která vás učiní vždy viditelnými. Celkově je Bezior M3 pohodlnou, zábavnou, rychlou a ekologickou alternativou k městské dopravě.

Standardní cena kola Bezior M3 je 1499 euro, díky slevě jej však můžete nyní koupit jen za 999 euro. To však stále není vše. Na stránce se vám totiž objeví slevový kód, po jehož zadání se dostanete o dalších 100 euro níže, tedy na 899 euro. A to už se opravdu vyplatí.

Elektrokolo Bezior M3 lze za super cenu sehnat zde

Prohlédněte si i další nabídky na kola Bezior

Dnes nejčtenější

.