Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Elektromobilita je v posledních letech stále populárnější a její oblíbenost pravděpodobně ještě poroste. Nemusí se ale nutně jednat jen o auta. V dnešní době už totiž zakoupíte i elektrické koloběžky, longboardy, hoverboardy a kola. Právě na zmiňovaná kola si dnes posvítíme, konkrétně tedy na prvotřídní elektrokolo Bezior M26, které je vybaveno skvělým motorem a atraktivními vlastnostmi.

Bezior M26 kolo

Jedná se o poměrně povedené elektrokolo vhodné jak na klasické cesty, tak i do náročnějšího terénu. Všude vás totiž dokáže podržet díky přítomnosti 500W motoru a maximální rychlosti 35 km/h. Strach nemusíte mít ani o baterii, která nabízí 48V/10Ah a celé kolo váží 30 kilogramů. Přesto je ale jednoduché jej v případě nutnosti přenášet/převážet, jelikož se dá v rychlosti složit. O bezchybnou jízdu se pak postarají 4 jízdní režimy, které se volí podle aktuální situace. Na výběr máte například čistě elektrický režim pro snadnou jízdu, anebo naopak si můžete vybrat možnost, kdy pojedete sami za sebe a motor vám nikterak pomáhat nebude.

Bezior M26 má samozřejmě i integrovaný displej na řídítkách, na kterém vždy vidíte nejnutnější informace. Konkrétně zde ihned můžete spatřit informace o chybách, aktuální rychlost, stav baterie, zařazený převod a ujetou vzdálenost. Ovládání obrazovky pak probíhá taktéž pomocí tlačítek na levé rukojeti řídítek. Pro jízdu večer či v noci ani nechybí přední, dostatečně kvalitní a silné světlo, které dokáže osvítit prostor dva metry před vámi pro zajištění bezpečné jízdy. Kombinace výkonného motoru a kvalitní baterie následně zajišťuje bezchybnou jízdu po nejrůznějších cestách, kdy si kolo bez sebemenších obtíží poradí s klasickou asfaltovou silnicí, kamennou cestou, dlažebními kostkami či trávou, a dokonce zvládá až 25° stoupání.

Jak je již dnešním standardem, nechybí ani odpružení přední i zadní vidlice, které lze regulovat dle aktuálního povrchu. Díky tomu se s tímto kolem nemusíte obávat, že by pro vás například cesta po kamenech byla jakkoliv nepohodlná. Velikost kol pak činí 26″ a nabízí kvalitní kotoučové brzdy.

Slevový kód

Prvotřídní elektrokolo Bezior M26 je nyní k dostání za zvýhodněnou cenu, kdy si jej namísto původních 1009,99 € můžete pořídit jen za 899,99 €. Aby toho ale nebylo málo, přinášíme k tomu dodatečný exkluzivní slevový kód, se kterým ušetříte dalších 20 €. Celkově vás tak kolo může vyjít jen na 879,99 €. Pro uplatnění slevy ale nezapomeňte v pokladně zadat slevový kód ve znění WZT4270D2NKJ, díky čemuž se vám cena automaticky sníží.

Elektrokolo Bezior M26 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.