Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Elektromobilita hýbe světem. Pokud byste na tento trend rádi naskočili, pak by vám rozhodně neměla uniknout současně probíhající akce u oblíbeného prodejce Tomtop.com, kde si nyní můžete přijít na oblíbené horské elektrokolo GOGOBEST s obrovskou slevou! Tento model vás navíc dokáže překvapit v hned několika ohledech – svým precizním zpracováním, prvotřídním výkonem a parádním dojezdem. Pojďme si na něj tedy společně posvítit.

GOGOBEST GF600

S výraznou slevou si nyní můžete přijít na populární horské elektrokolo GOGOBEST GF600. Tento model si zakládá na solidní a precizně zpracované hliníkové konstrukci s nosností až 200 kilogramů, která jde ruku v ruce s výkonným elektromotrem o výkonu 1000 W. Díky tomu dokáže jet rychlostí až 40 km/h, přičemž díky solidní baterii s kapacitou 13 Ah nabídne až 110km dojezd na jedno nabití. Již podle toho je patrné, že se tohle elektrokolo jen tak něčeho nezalekne a stane se perfektním parťákem i do toho nejnáročnějšího terénu. Od terénu a režimu se pochopitelně odvíjí i výsledný dojezd. Určitě bychom také neměli zapomenout zmínit sofistikovanou sedmistupňovou zadní přehazovačku.

V případě horského kola hraje důležitou roli i jeho odpružení. Ani na to se v tomto případě nezapomnělo. Ostatně právě proto vpředu najdeme odpruženou vidlici. Co si však zaslouží pozornost, jsou samotná kola a použité pláště. Průměr kola totiž činí 73 centimetrů a šířka pneumatiky skvělých 10 centimetrů, což je perfektní kombinací i pro ten nejnáročnější terén. Celé to následně ještě doplňují mechanické kotoučové brzdy.

V závěru si ještě pojďme posvítit na to, jak elektrokolo svému uživateli vlastně pomáhá. V tomto ohledu se nabízí hned pět asistenčních režimů, mezi nimiž lze okamžitě přepínat stlačením tlačítka. Aktivní režim je vhodné přizpůsobovat konkrétním podmínkám, čímž zároveň můžete maximalizovat výdrž baterie a tedy celkový dojezd.

Nyní s nevídanou slevou!

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, aktuálně si elektrokolo GOGOBEST GF600 můžete pořídit s nevídanou slevou. Na e-shopu výrobce je totiž k dostání za pouhých 1229,99 euro namísto standardních 1699 euro. Sleva je tedy vskutku velkorysá.  Jelikož se navíc elektrokolo odesílá z evropského skladu, můžete počítat s bleskurychlým a bezplatným doručením.

Elektrokolo GOGOBEST GF600 zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.