Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Elektromobilita se těší vzrůstající popularitě. Pokud uvažujete nad pořízením kvalitní elektrokoloběžky, pak pro vás máme skvělý tip! Nyní si totiž můžete přijít na oblíbenou elektrokoloběžku BEZIOR S500MAX s neuvěřitelnou slevou! Tento model vás dokáže překvapit svým parádním výkonem, skvělým dojezdem a řadou dalších vlastností. Pojďme si na něj společně posvítit.

Prvotřídní elektrokoloběžka za skvělou cenu!

Základem elektrokoloběžky BEZIOR S500MAX je elektromotor s výkonem 500 W, díky němuž dokáže produkt jet rychlostí až 25 kilometrů v hodině. Samozřejmě to ale není jen o výkonu. Nesmírně důležitou roli totiž také sehrává baterie. Ta se pyšní kapacitou 15 Ah a dokáže tak, vzhledem k váze a schopnostem elektrokoloběžky, zajistit dojezd kolem 45 až 50 kilometrů. Samotná konstrukce je pak vyrobena ze slitiny hliníku pro zajištění nižší hmotnosti a hodí se tak pro každého do váhového limitu 120 kilogramů.

Samozřejmostí je také řada bezpečnostních prvků. Ostatně právě proto je elektrokoloběžka osvětlená LED diodami pro jízdu v horších světelných podmínkách a nechybí ani kvalitní brzdy. Dokonce nechybí ani brzdové světlo. Na předním kole se nachází elektronická brzda s rekuperací, zatímco na zadním kole najdete tradiční mechanickou kotoučovou brzdu. Produkt jako takový lze navíc v okamžiku složit a uschovat například do kufru auta.

BEZIOR S500MAX

BEZIOR S500MAX s neuvěřitelnou slevou!

V rámci právě probíhající akce si můžete na elektrokoloběžku BEZIOR S500MAX přijít s nevídanou slevou. Ačkoliv se běžně prodává za 996,99 €, díky nynější 66% slevě ji pořídíte za pouhých 339,99 € (včetně DPH)! Zároveň můžete počítat s bleskurychlým a bezplatným doručením. Koloběžky se totiž odesílají z evropského skladiště.

Elektrokoloběžku BEZIOR S500MAX zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.