Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Elektrokola zažívají své nejlepší časy. Jedná se totiž o skvělé parťáky na cesty, kteří vám dokážou vaše výlety v mnoha ohledech zpříjemnit a znatelně i zjednodušit. Pokud sami uvažujete nad pořízením elektrokola, pak pro vás máme perfektní tip! Aktuálně si totiž můžete přijít na velice oblíbený model BEZIOR M1, který je v rámci současné akce k dostání s naprosto bezkonkurenční slevou! Pojďme si proto na něj společně posvítit.

BEZIOR M1: Parťák do města i do terénu

BEZIOR M1 je 27,5″ horské elektrokolo, které vyniká nejen svým výkonem, ale také perfektní výdrží. O bezchybný chod se v tomto případě stará kvalitní 250W elektromotor, díky němuž dokáže kolo jet rychlostí až 25 km/h. Nesmírně důležitou roli však sehrává i baterie. Podle ní se totiž odvíjí i samotný dojezd, což je klíčové zejména pro delší trasy. Tento model konkrétně nabízí 12,5Ah akumulátor, jenž se dokáže postarat o dojezd až 80 kilometrů. Samozřejmě ale záleží na stylu jízdy a úrovni asistence ze strany motoru. K tomu se nabízí hned dva jízdní režimy, které vám dokážou pomoct s překonáním i náročnějších stoupání.

Jelikož se jedná o horské elektorkole, je zároveň vybaveno kvalitní a vysoce odolnou konstrukcí s nosností až 120 kilogramů. Samozřejmostí je také přední odpružená vidlice. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit LCD displej informující o nejdůležitějších parametrech (jako rychlost, uražená vzdálenost, dojezd, aktuální režim, apod.) a sedmistupňovou přehazovačku, která se v kombinaci s odpruženou vidlicí, výkonným elektromotorem a solidní konstrukcí postará o pohodlnou cestu i náročnějším terénem.

Nyní s perfektní slevou!

Jestliže to s pořízením elektrokola myslíte doopravdy vážně, pak nyní máte doslova tu nejlepší příležitost! Jak už jsme zmínili hned v úvodu, elektrokolo BEZIOR M1 si nyní můžete pořídit s neuvěřitelnou slevou! Ověřený obchod Tomtop.com totiž tento model nyní zlevnil z původních 2055,99 € na pouhých 688,75 €. U toho to ale ještě nekončí.

Máme pro vás totiž exkluzivní slevu! Když v košíku zadáte slevový kód ve znění RTMBKT, výsledná cena se vám sníží na pouhých 637,35 € (včetně DPH a dopravy). Veškeré objednávky se navíc posílají ze skladu v EU, díky čemuž můžete počítat s blesku rychlým doručením.

Elektrokolo BEZIOR M1 zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.