Zavřít reklamu

Společnost Apple právě zahájila svou letošní podzimní Keynote – nejdůležitější Keynote roku. Představit se na ní mají nové iPhony 15, 15 Pro a 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, a mluví se také o možnosti představení Apple Watch Ultra 2. generace.

Již několik desítek minut před začátkem se na webu Applu objevilo logo letošní Keynote za doprovodu skladby Natural od Jackie Mendozy a Magic in U od Cub Sport. Jakmile odbila sedmá, animace se změnila v tradiční úvodní video se záběry na různé lidi, jak v průběhu dne od probuzení až do noci používají nejrůznější Apple zařízení. Po přehrání emotivního videa, zmiňujícího mimo jiné přínos Apple Watch a dalších jablečných produktů a jejich funkcí pro lidské zdraví, jsme se mohli pokochat klasickým přeletem nad Apple Parkem. V němž nás již přivítal Tim Cook a zahájil nejdůležitější Apple Keynote letošního roku, na které se představí iPhone 15, iPhone 15 Pro (Max), Apple Watch Series 9 a spousta dalších novinek.

Zůstaňte s námi – po celou dobu trvání Keynote vám budeme přinášet aktuální zpravodajství, a na žhavé novinky se můžete těšit i po skončení eventu.

Dnes nejčtenější

.