Zavřít reklamu

Představení iPhone 15 živě v češtině sledujte od 19:00 přímo v tomto článku. Jako již tradičně lze očekávat přenos dlouhý zhruba hodinu a půl, na kterém se kromě iPhonů 15 (Pro) světu odhalí například nová generace Apple Watch, ale možná i AirPods Pro s USB-C portem.  Zkrátka a dobře, je na co se těšit.

Představení iPhone 15 živě

Suverénně nejjednodušší a zřejmě i nejkomfortnější způsob, jak si přímý přenos představení iPhonů 15 a dalších novinek vychutnat, je přes YouTube. Na tom totiž Apple již řadu let přímý přenos vysílá a ani letošek nebude v tomto směru samozřejmě žádnou výjimkou. Mikrostránka, na které přímý přenos poběží, je navíc již přichystána, takže se nemusíte obávat toho, že vás ve v úterý 12. září čeká nějaké šílené hledání přenosu na poslední chvíli.

Další možností, jak si přímý přenos eventu vychutnat, je jeho sledování přímo na stránkách Applu – konkrétně pak v sekci Apple Events. Na těch bude nicméně video k dispozici pro spuštění až krátce před samotným startem vysílání, s čímž je třeba počítat. Určitou náplastí na tuto bolístku může nicméně být to, že přenos na Apple.com je o většinou mírně napřed oproti tomu na YouTube, takže nové iPhony i další novinky spatříte o chvilinku dřív než diváci na YouTube – tedy alespoň tomu tak dříve bývalo.

Představení iPhone 15 v češtině

Videopřenos představení má sice něco do sebe, avšak pokud nevládnete angličtinou, zřejmě si z něj užijete maximálně tak „obrázky“. Přesně pro tyto případy pro vás jako již tradičně chystáme v redakci česky psaný živý přepis, ve kterém budeme reflektovat celou Keynote tak, aby byla pochopitelná právě i pro ty z vás, kteří si na angličtinu příliš nevěří. Náš český přepis bude možné sledovat přes okno níže s tím, že „ke strojům“ usedneme zhruba půl hodiny před startem konání akce.

Dnes nejčtenější

.