Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Názory a preference každého z nás se liší, přesto existuje univerzální pravda, kterou si cení téměř každý – kvalita a styl. Právě tím se vyznačuje česká firma Cubenest. Jejich nejnovější přírůstky do sortimentu, řemínky na Apple Watch, jsou toho jasným důkazem.

Snímek obrazovky 2023-06-28 v 14.08.48

Se sportovním řemínkem od Cubenest  můžete své Apple Watch transformovat na dokonalý sportovní doplněk pro tréninky, moderního každodenního pomocníka, či elegantního společníka pro speciální události. Obsahuje prodyšné průduchy, které zabraňují pocení ruky při dlouhodobém nošení. Tento řemínek je vyroben z prvotřídního silikonu a je dostupný v šesti barevných kombinacích. Víte jaké jsou hlavní výhody silikonového řemínku?

  • jsou pohodlné a měkké – díky jejich pružnosti nezpůsobují podráždění kůže
  • jsou voděodolné – můžete je bez obav nosit na plavání, potápění nebo další vodní radovánky
  • snadná údržba – snadno je očistíte vlhkým hadříkem nebo mýdlovoou vodou
  • jsou odolné vůči teplotám – při vysokých teplotách se nedeformují
  • dlouhá životnost – neabsorbují pot ani nečistoty, zachovávají si svoji původní barvu a jsou odolné vůči poškrábání nebo prasknutí
Snímek obrazovky 2023-06-28 v 14.08.54

Druhou novinkou je řemínek na Apple Watch Trailový tah. Jeho výjimečná měkkost a pružnost zajišťují bezkonkurenční pohodlí při nošení. Jedná se o produkt z vysoce kvalitní nylonové tkaniny, který je k dispozici ve čtyřech stylových variantách. Navíc, jeho chytré zapínací poutko umožňuje jednoduché a rychlé přizpůsobení velikosti, takže se můžete spolehnout na to, že tento řemínek bude na vašem zápěstí sedět jako ulitý. 

Snímek obrazovky 2023-06-28 v 14.09.00

Řemínky na Apple Watch od Cubenest jsou skvělým univerzálním doplňkem, který dokonale dotvoří váš outfit při jakékoliv události. Nezáleží, jestli jste sportovec, dobrodruh nebo milovník pohodlí, tyto řemínky se hodí do každodenního života i na speciální příležitosti. Všechny řemínky jsou určeny pro Apple Watch 42 – 49 mm. Objevte svůj styl s Cubenest!

Řemínky na Apple Watch zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.