Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V oblasti ICT služeb se vždy cení specializace a odbornost. A právě cestou specializace výhradně na značku Apple se vydal Český servis. Společnost, která se původně zaměřovala na širokou škálu značek v rámci zakázek zejména od sesterské Thein Systems (dříve C System CZ), se od dubna tohoto roku plně soustředí výhradně na servis a prodej produktů Apple.

Změna strategie přichází půl roku poté, co Český servis získal autorizaci Apple pro B2B prodej, a připravila ji nová generální ředitelka společnosti, Jana Studničková. “S ohledem na kompetence a zkušenosti našich dlouholetých Apple specialistů jsme se rozhodli stát nejlepším autorizovaným servisem pro Apple zařízení v Česku. Primárně proto, abychom mohli nabízet špičkovou podporu v rámci našeho nového zaměření i na prodej, ale stále jsme tu i pro samostatné servisní zákazníky, jak firemní, tak koncové,” říká Jana Studničková. 

Český servis nabízí záruční i pozáruční opravy všech Apple zařízení včetně příslušenství, například drtivou většinu modelů iPhone opraví na počkání. Poskytuje i expresní diagnostiku a v případě, že potřebný náhradní díl není na skladě, zákazníci si mohou po diagnostice zařízení ponechat. Zákazník tak ihned ví, jak dlouho bude oprava celkem trvat, ale pokud se nejedná o zařízení vážně poškozené, může ho po dobu čekání na díl dál používat. Pro firemní zákazníky jsou navíc k dispozici i objemové slevy. 

Český servis i nadále poskytuje komfortní svoz zařízení a následné doručení zpět zákazníkovi přímo na adresu prostřednictvím přepravní společnosti DPD. Dále zajišťuje zálohování dat a aplikaci ochranných skel na zařízení. 

Více informací o službách Českého servisu se dozvíte zde

Český servis

Dnes nejčtenější

.