Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Robotické vysavače se těší v posledních letech velké popularitě, která navíc neustále roste. Vzhledem k tomu, jak kvalitně dokáží tyto pomocníci uklidit a ušetřit vám tak čas se však této skutečnosti vlastně ani nedá absolutně divit. O to víc potěší, že lze jeden z předních modelů robotických vysavačů získat nyní za super cenu a navíc s dopravou zdarma.

Mijia Robot Vacuum-Mop 3C je inteligentní robotický vysavač a mop, který vám ušetří čas a úsilí při úklidu vašeho domova. S funkcí 2v1 může vysávat a otírat podlahu najednou, čímž zajistí dokonalou čistotu. Je vybaven pokročilými senzory, které mu umožňují detekovat překážky a přizpůsobit se různým povrchům. Díky inteligentnímu plánování trasy dokáže efektivněji a rychleji vyčistit celý váš prostor. Má vestavěný silný motor, který zajišťuje dostatečný výkon vysávání a otírání. S bezdrátovým ovladačem, který je součástí balení, můžete jednoduše ovládat robotický vysavač a nastavit si různé režimy a časy úklidu.

 

Vysavač má velkou nádrž na vodu a prach, což znamená, že nemusíte často vyprazdňovat ani doplňovat. Je vybaven pokročilým HEPA filtrem, který zachytává alergeny a nečistoty ve vzduchu, čímž zlepšuje kvalitu ovzduší ve vašem domě. Dále disponuje inteligentním systémem dobíjení, který mu umožňuje automaticky najít a vrátit se na dobíjecí stanici, když mu dochází energie.V doprovodné aplikaci si můžete nastavit virtuální zóny nebo bariéry, abyste určili specifické oblasti, které chcete vyčistit nebo vynechat.Vysavač má tichý provozní režim, který vám umožní ho používat i během vašeho odpočinku či dokonce spánku. Díky úzkému designu se navíc snadno dostane pod nízký nábytek a do těžko dostupných prostor.

Aby byl Mijia Robot Vacuum-Mop 3C v pomyslném bezpečí, má funkci automatického detekování schodů, aby se vyhnul pádu z nich. Jeho výkonný akumulátor poskytuje dlouhou výdrž provozu, což umožňuje vyčistit velký prostor bez přerušení.K dispozici je navíc možnost plánovat až 7 různých časových plánů úklidu, takže můžete nastavit robotický vysavač podle vašich preferencí, přičemž úklidy budou provedeny klidně i na etapy, kdy je vysavač zahájí, následně se dobije a poté dokončí. Zkrátka a dobře, jedná se o skvělého pomocníka pro každodenní úklid domova, který vám ušetří čas a energii, zatímco vám poskytne čistou a svěží domácnost. O to víc potěší jeho nízká cena €185.99, přičemž za jeho dopravu neplatíte nic a díky tomu, že je odeslán z evropského skladu se jej navíc dočkáte brzy.

Vysavač Mijia Robot Vacuum-Mop 3C lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.