Zavřít reklamu

Komerční sdělení: O starost o úklid našich domovů se stále více starají moderní technologie, jelikož roste oblíbenost robotických vysavačů. To není překvapivé, neboť představují velmi pohodlné řešení. Navíc jejich výkon a funkce dosahují vynikající úrovně a ceny se postupně snižují, což můžeme opět potvrdit díky aktuální nabídce na e-shopu TomTop. Tato platforma právě uvádí na trh další model robotického vysavače od společnosti Xiaomi s názvem Mijia Robot Vacuum-Mop 3C. Pojďme se na něj podívat.

Mijia Robot Vacuum-Mop 3C, jak název naznačuje, není pouze běžný vysavač. Je vybaven inteligentní nádržkou na vodu, což mu umožňuje plnit i funkci mopu. Jeho sací výkon dosahuje úctyhodných 4000 Pa a nabízí čtyři úrovně síly. Díky nové generaci LDS laserové navigace dokáže efektivně vyhýbat se překážkám a detekovat je až do vzdálenosti 8 metrů. Díky kombinaci chytrých senzorů dokáže pečlivě čistit i okolí rohů a stěn a automaticky se dobíjet ve své základně. Výhodou je také pokročilá ovládací aplikace Mi Home, která nabízí široké možnosti nastavení. Uživatelé mohou dělit prostory pro čištění, nastavovat časy vysávání a provádět mnoho dalších funkcí. Díky nízkému profilu se robot dokáže dostat i pod většinu nábytku. To vše přináší mnoho výhod a pohodlí.

V současné nabídce na e-shopu tomtop je Mijia Robot Vacuum-Mop 3C k dostání za pouhých 185,99 eur. Zásilky jsou navíc expedovány z německého skladu, což eliminuje potenciální komplikace s dodatečnými poplatky a daněmi.

Vysavač zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.