Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Technologický posun nám prakticky neustále ukazuje možnosti dnešní doby. Dnes je již zcela běžné vlastnit chytrý telefon, počítač a podobná zařízení, která slouží pro usnadnění každodenního života. Nemusí se však nutně jednat jen o sofistikovanou elektroniku. Posun vpřed lze totiž vidět i v případě vysavačů! Důkazem je Redroad V17, který kombinuje jen to nejlepší a dokáže se postarat o prvotřídní úklid domácnosti, přičemž ve své cenové kategorii značně dominuje svým konkurentům.

Na míle před konkurencí

Vysavač Redroad V17 dokáže potěšit v hned několika směrech. Jeho hlavní dominantou každopádně zůstává výkonný motor a duální motorizovaný válcový kartáč. Díky této kombinaci měkkého kartáče a lišty se štětinami můžete vysávat koberce i klasické podlahy, aniž byste neustále museli měnit hlavici samotného kartáče. Vše zkrátka funguje doslova okamžitě.  Aby toho navíc nebylo málo, tak již součástí balení jsou i další 2 kobercové kartáče a 2 podlahové hlavice, které lze různě kombinovat až třemi způsoby. Tímto způsobem lze vysavač přizpůsobit přesně vašemu domu a dosáhnout tak co možná nejlepších výsledků vůbec.

Redroad V17

Neunikne ani smítko

Příjemně potěšit dokáže i síla samotného vysavače, díky které doslova neuteče byť jen jediné smítko prachu. Za tím stojí výkonný motor, který dokáže fungovat v otáčkách 120 000 RPM, kdy generuje sání 155 AW a tlak 26 500 Pa. Již při pohledu na samotná čísla je jasné, že se jedná o ten nejlepší možný model v dané cenové kategorii. Tento výkon je více než dostačující pro běžné uklízení domova. Redroad V17 je tak skvělou volbou pro rodinné domy.

Spousta příslušenství a maximální filtrace

Aby se vysavač Redroad V17 dostal skutečně všude, pomáhá mu v tom série nejrůznějších příslušenství. Jedná se o nejrůznější násady, které se dokážou postarat o co možná nejpečlivější čištění a zajistí tak maximální možný pořádek. Tady to každopádně ani zdaleka nekončí. Věděli jste, že i vzduch „vydechovaný“ z vysavačů způsobuje další znečištění vzduchu, což se může dotknout především dětí a lidí, kteří trpí na chronická respirační onemocnění jako astma? Přesně z tohoto důvodu tento model vsází na dvojici HEPA filtrů. Na straně přívodu vzduchu je H12 HEPA, který chrání motor a filtruje s účinností 99,97 %. Na zmiňovaném odvodu je pak H13 HEPA, který zachycuje částice až do velikosti 0,1 mikronu, do čehož spadají například roztoči, spóry plísní, pyl a lupy.

Vsaďte na kvalitu Redroad

Redroad V17

Doprava ZDARMA

Pokud si vysavač Redroad V17 objednáte již nyní, obdržíte jej během pouhých sedmi dnů, přičemž za dopravu neplatíte ani korunu navíc! Vysavač je navíc nyní k dostání s výraznou 36% slevou, díky čemuž si jej můžete pořídit za pouhých 7280 Kč namísto původních 11380 Kč. Nenechejte si současnou akci ujít!

Vysavač Redroad V17 zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.