Zavřít reklamu

Pro aktualizaci map v Škoda automobilech existuje několik možností, v závislosti na modelu auta a věku map. Zde je obecný postup, který by měl fungovat pro většinu modelů Škoda:

  1. Zkontrolujte, zda je vaše Škoda vybavena navigačním systémem. Pokud ano, mapy mohou být aktualizovány pomocí aktualizačního balíčku, který lze zakoupit na oficiálních stránkách Škoda Auto nebo u autorizovaného prodejce Škoda.
  2. Připojte navigační systém ke svému počítači pomocí USB kabelu nebo paměťové karty, pokud to podporuje váš model.
  3. Stáhněte si software pro aktualizaci map ze stránek Škoda Auto nebo z oficiálního obchodu s mapami. Nainstalujte software na svůj počítač.
  4. Spusťte software pro aktualizaci map a postupujte podle pokynů na obrazovce. Během procesu aktualizace může být vyžadováno, aby jste vložili kód aktivačního klíče nebo uživatelské jméno a heslo, které vám byly poskytnuty při zakoupení aktualizačního balíčku.
  5. Po dokončení aktualizace odpojte navigační systém od počítače a ověřte, zda jsou mapy úspěšně aktualizovány.

Je důležité dodržovat postup aktualizace map podle návodu, aby se minimalizovalo riziko chyb a problémů s navigací. Pokud máte jakékoli potíže s aktualizací map, měli byste se obrátit na autorizovaného prodejce Škoda.

Dnes nejčtenější

.