Zavřít reklamu

Již tuto neděli končí povánoční výprodej na Alze. Nyní tak máte poslední příležitost si přijít na desítky skvělých produktů, které jsou k dostání za zcela bezkonkurenční ceny. Pokud tedy uvažujete nad pořízením nového jablíčka, nebo by se vám naopak hodilo spíše příslušenství, pak jste na správné adrese. Abychom vám výběr co možná nejvíce usnadnili, pojďme se společně podívat na 10 nejlepších Apple produktů a příslušenství z povánočního výprodeje Alzy. Rozhodně je z čeho vybírat.

iPad Air M1 64GB WiFi Cellular

Uvažujete nad pořízením nového tabletu a dechberoucí výkon je pro vás prioritou? Pokud ano, pak byste rozhodně neměli přehlédnout iPad Air M1. Ten je totiž k dostání v rámci povánočního výprodeje na Alze, konkrétně tedy ve verzi s 64GB úložištěm a připojením Wi-Fi + Cellular. Tento tablet vás potěší svým 10,9″ displejem od hrany až ke hraně, výkonným čipsetem Apple M1 z rodiny Apple Silicon či podporou 5G.

Důležitou roli také hraje jednoduchý operační systém iPadOS. Stejně tak mu nechybí ani podpora pro Apple Pencil 2. generace. Právě proto se jedná o ideálního společníka jak do domácnosti, tak například i pro práci či ke studiu. Samozřejmě se také nabízí možnost připojení klávesnice, díky čemuž tak můžete možnosti tabletu využít doopravdy na maximum. iPad Air s čipem M1 je v této konfiguraci k mání jen za 20 690 Kč.

iPad Air M1 64GB zakoupíte zde

MacBook Air 13″ M2 (2022)

Jestli pro vás tablet není úplně vhodným zařízením a raději byste uvítali přenosný počítač neboli laptop, zbystřete. Do akce totiž také zavítal nesmírně oblíbený MacBook Air (2022), který se hned na první pohled vyznačuje svým přepracovaným designem. V jeho útrobách navíc tepe výkonný čipset Apple M2, který láká na 8jádrový procesor a 8jádrový grafický procesor. To vše ještě skvěle doplňuje bezkonkurenční výdrž baterie.

Tento model se také dočkal návratu napájecího konektoru MagSafe 3. Napájecí kabel stačí magneticky uchytit a máte prakticky hotovo. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit jeho 8GB jednotnou paměť, FaceTime HD kameru s rozlišením 1080p a bezkonkurenční operační systém macOS. V rámci současného výprodeje tento Mac pořídíte jen za 31 990 Kč.

MacBook Air 13″ M2 (2022) zakoupíte zde

Apple Watch Series 7 45mm Cellular

V rámci současného povánočního výprodeje jsou také k dostání oblíbené chytré hodinky Apple Watch Series 7. Konkrétně si můžete přijít na verzi s 45mm pouzdrem z nerezové oceli a s podporou Cellular připojení. Díky tomu tak hodinky nejsou nutně závislé na připojeném iPhonu a dokážou fungovat zcela samostatně. Tento model si hravě poradí s monitorováním vašich fyzických aktivit, zdravotních funkcí a spánku. Konkrétně zvládají měřit tepovou frekvenci, EKG či saturaci kyslíku v krvi, případně také detekují příliš hlučné prostředí, hlídají, zda uživatel například nespadl a zároveň dokážou upozornit na nepravidelný srdeční tep.

S pomocí hodinek si tak můžete nesmírně usnadnit váš každodenní život. Apple Watch totiž fungují jako takzvaná prodloužená ruka iPhonu. O všech příchozích hovorech, notifikacích a zprávách vás totiž informují okamžitě z displeje samotných hodinek, aniž byste museli z kapsy vytahovat váš telefon. Když k tomu ještě přidáme podporu pro cellular připojení, získáme perfektního parťáka, který se klidně obejde i bez zmiňovaného iPhonu. Tento konkrétní model nyní pořídíte jen za 15 049 Kč.

Apple Watch Series 7 45mm Cellular zakoupíte zde

Apple Watch Series 7 41mm Cellular Grafitový nerez

Jestli máte zájem o nové jablečné hodinky, ale výše zmiňovaná varianta je pro vaše zápěstí přespříliš velká, pak byste určitě neměli přehlédnout variantu Apple Watch Series 7 41mm Cellular Grafitový nerez. Jak už ze samotného názvu vyplývá, tento konkrétní model nabízí 41mm pouzdro z nerezové oceli, a zároveň je dodáván s temně inkoustovým sportovním řemínkem. Z hlediska funkcí je to pak stejné. Hodinky vás vyjdou na 16 990 Kč.

Apple Watch Series 7 41mm Cellular zakoupíte zde

Provlékací sportovní řemínek pro Apple Watch 41mm

Ruku v ruce se samotnými chytrými hodinkami jdou také náhradní řemínky. Právě ty představují jeden z největších benefitů hodinek jako takových, u nichž lze prakticky v řádu sekund řemínek vyměnit a přizpůsobit jej tak konkrétní situaci. Pokud jdete sportovat, do společnosti, nebo jen navštívit přítele, pak je rozhodně na místě, abyste tomu řemínek přizpůsobili. V rámci povánočního výprodeje na Alze si nyní můžete přijít na krásný sekvojozeleno-platinový provlékací sportovní řemínek, který je určen pro Apple Watch s 38mm, 40mm a 41mm pouzdrem. Tento konkrétní kus se dočkal vcelku slušného zlevnění a nyní jej pořídíte jen za 1090 Kč.

Provlékací sportovní řemínek zakoupíte zde

Inkoustově fialový kožený tah

Do společnosti ale spíše přijde vhod milánský či kožený tah. Právě na poměrně elegantní a komfortní kožený tah si nyní můžete přijít s pohádkovou slevou a ušetřit na něm téměř tisíc korun. K dostání je totiž inkoustově fialový řemínek pro Apple Watch s 38mm, 40mm a 41mm pouzdrem. Tento konkrétní model je k dispozici ve velikosti M/L, respektive tedy pro lidi, jejichž obvod zápěstí činí 14 až 18 centimetrů. Jak můžete na přiložených snímcích vidět, řemínek vypadá skutečně parádně, což z něj dělá ideálního parťáka pro každý den. Nyní jej se slevou pořídíte jen za 2 190 Kč.

Inkoustově fialový kožený tah zakoupíte zde

Apple 30W napájecí adaptér

Ve výbavě žádného jablíčkáře rozhodně nesmí chybět kvalitní adaptér, bez kterého se zkrátka a jednoduše neobejdete. Pokud vám tento doplněk schází, případně uvažujete o jeho koupi, pak máte obrovské štěstí. Aktuálně si totiž můžete přijít na originální Apple 30W napájecí adaptér za zcela bezkonkurenční cenu. Jak už samotný název napovídá, tato nabíječka nabízí výstupní výkon 30 W, díky čemuž si hravě poradí s napájením MacBooku Air. Díky USB-C konektoru se ale jedná o skvělý adaptér, který je zároveň vhodný například pro napájení iPhonů, Apple Watch, iPadů a dalších zařízení. Nyní vás vyjde jen na 899 Kč.

Apple 30W napájecí adaptér zakoupíte zde

30w adapter apple 3

Apple USB-C/ MagSafe 3 kabel (2m)

Do povánočního výprodeje také zamířil propojovací napájecí kabel Apple USB-C / MagSafe 3. Tento konkrétní kabel měří 2 metry a slouží pro napájení moderních MacBooků, které disponují magnetickým konektorem MagSafe 3. Ten bychom prozatím našli u přepracovaných MacBooků Pro (2021) a výše zmiňovaných MacBooků Air (2022). Kabel se nadále vyznačuje elegantním bílým provedením a odolným opletem. Aktuálně vás vyjde na 1 177 Kč.

Apple USB-C/ MagSafe 3 kabel zakoupíte zde

Apple USB-C / MagSafe 3 kabel

Silikonový MagSafe kryt pro iPhone 14 Plus

Parádního zlevnění se také dočkal jednoduchý kryt pro iPhone 14 Plus. Konkrétně se jedná o silikonový kryt s MagSafe, který je skvělým doplňkem pro každodenní používání vašeho telefonu, kterému tak zajistí ochranu před případným poškozením, a navíc jej poměrně šikovně ozdobí. Ne nadarmo se totiž říká, že v jednoduchosti je síla. Ochranný kryt samozřejmě nepostrádá potřebné otvory pro ovládací prvky, konektory a reproduktory. Díky použitému materiálu navíc zaručují solidní úroveň ochrany a navíc se poměrně snadno drží. Silikonový MagSafe kryt pro iPhone 14 Plus si můžete za akční cenu pořídit v v bezinkově fialovém provedení.

Silikonový MagSafe kryt zakoupíte zde

Kožený MagSafe kryt pro iPhone 14 Plus

Pokud se neřadíte mezi příznivce silikonových krytů a namísto toho raději volíte eleganci a kvalitu, pak vás povánoční výprodej rozhodně potěší. K dostání jsou totiž také kožené kryty s MagSafe pro iPhone 14 Plus za naprosto parádní ceny. Zlevnění se konkrétně dočkaly modely v piniově zeleném, cihlově hnědém a inkoustově fialovém provedení.

Kožený MagSafe kryt zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.