Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zajímáte se o svět laserového gravírování a 3D tisku? Pokud ano, pak by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout vánoční nadílka od renomované společnosti Longer, která se specializuje právě na tyto produkty! Přijít si totiž můžete na řadu zlevněných kousků za zcela bezkonkurenční ceny. Do akce zamířilo hned několik modelů. Detaily vánoční akce Longer naleznete zde. Pojďme si proto posvítit na produkty, které pořídíte se slevou. O tom, jak samotná akce funguje a jaké jsou její podmínky, se dočtete níže.

Longer RAY5 10W

Rádi byste vyzkoušeli laserové gravírování a hledáte nejlepší gravírovačku v poměru cena/výkon? Pokud ano, pak pro vás máme skvělý tip. V takovém případě by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout Longer RAY5 10W. Jedná se o prvotřídní gravírovačku, která disponuje solidním optickým výkonem 10 W a hravě si tak poradí nejen se samotným gravírováním, ale také s řezáním až 20mm hrubých dřevěných desek či 30mm hrubého akrylu.

Nesmírně důležitou roli hraje samotný laserový modul. Ten kromě zmiňovaného výkonu totiž disponuje neuvěřitelnou přesností, díky čemuž je až dvojnásobně přesnější než konkurenční lasery. Konkrétně totiž vypaluje o rozměrech 0,06 x 0,06 milimetrů, čímž doslova drtí svou konkurenci. To vše ještě parádně uzavírá 3,5″ dotykový displej pro offline ovládání gravírovačky, díky čemuž se obejdete i bez počítače. Samozřejmě nechybí ani řada bezpečnostních systémů. Pokud tedy máte zájem o nejlepší laserovou gravírovačku v poměru cena/výkon, která se kromě gravírování dokáže postarat i o řezání, pak je Longer RAY5 10W jasnou volbou.

Nyní si už ale pojďme posvítit na samotné slevy. Přijít si totiž můžete na samotnou gravírovačku za zvýhodněných 449,99 $, včetně DPH a dopravy. Objednávky se navíc odesílají z evropského skladu, díky čemuž můžete počítat s bleskurychlých doručením. K dostání jsou ale také dva zvýhodněné sety.

  • První set za 489,98 $ 469,99 $: RAY5 10W + Honeycomb Working Table + 77 ks materiálů pro gravírování jako dárek
  • Druhý set za 539,98 $ 489,99 $: RAY5 10W + Air Assist balíček + 77 ks materiálů pro gravírování jako dárek

Co když ale hledáte základní laserovou gravírovačku a nejde vám ani tak o schopnost řezání? V takovém případě se nabízí model Longer RAY5 5W. Jedná se o stejnou gravírovačku, která akorát využívá slabší laserový modul. V rámci speciálních slev ji nyní pořídíte jen za 199,99 $.

Longer LK 5 PRO FDM

Pokud vás to ale spíše táhne ke světu 3D tisku, zbystřete. Nemalou pozornost na sebe totiž dokázala upoutat oblíbená tiskárna Longer LK5 PRO FDM. Jedná se o tradiční 3D tiskárnu využívající filament, která dokáže tisknout modely o rozměrech až 300 x 300 x 400 milimetrů díky duálnímu chlazení. Tento model dokáže hned na první pohled upoutat svým precizním kovovým provedením s duální osou Z, čímž zajišťuje maximální stabilitu při samotném tisku.

Tiskárna se odesílá již z 90 % předsložená, díky čemuž už jen stačí ji během pár minut dokončit a prakticky okamžitě se tak pustit do 3D tisku. Ten můžete kompletně ovládat prostřednictvím 4,3″ dotykového barevného displeje. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit, že tento mdoel využívá hned tři sety ultratichých čipsetů TMC2208 zajišťujících bezchybný, a především tedy tichý tisk. Samozřejmostí jsou také funkce pro pozastavení tisku (například i z hlediska bezpečnosti). Celé to báječně uzavírá karborundová skleněná platforma, z níž lze snadno sejmout samotný model bez zbytečných komplikací.

V poměru cena/výkon se opět jedná o prvotřídní model, který zaujme nejen svými schopnostmi, ale hlavně maximální velikostí modelů. Jedná se totiž o nejlevnější 3D tiskárnu, která dokáže tisknout modely o rozměrech 300 x 300 x 400 milimetrů. Longer LK5 PRO FDM vás v rámci současné vánoční a novoroční akce vás vyjde na pouhých 299,99 $ (včetně DPH a dopravy). K dostání jsou ale také zvýhodněné sety:

  • První set za 365,97 $ 339,99 $: Longer LK5 PRO + PLA filament (1 kg) x2
  • Druhý set za 367,97 $ 339,99 $: Longer LK5 PRO + PLA filament (1 kg) x2 + sklo s keramickým potahem

Longer LK4 X FDM

Nemalou pozornost na sebe také poutá 3D tiskárna Longer LK4 X FDM, která je doslova definicí rčení: za málo peněz, spoustu muziky. Tento model dokáže potěšit vysokým výkonem a duálním extrudérem, díky čemuž je kompatibilní s více druhy filamentů a dokáže si tak hravě poradit i se samotným 3D tiskem. I v tomto případě se tiskárna odesílá z 95 % takzvaně předsložená, díky čemuž se uživatel může ihned pustit do hraní. Aby toho nebylo málo, model navíc disponuje automatickým vyrovnáváním, což dokáže znatelně usnadnit její ovládání.

Když k tomu ještě přidáme možnost tisku modelů o rozměrech až 220 x 220 x 250 milimetrů, nízkou spotřebu energie a flexibilní PEI film pro celkové zjednoduše, získáme prvotřídní 3D tiskárnu za skvělou cenu. Samozřejmostí je také 4,3″ dotykový displej pro snadné ovládání a funkce pro pozastavení tisku pro předcházení nehodám. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit, že 3D tiskárna si zakládá na 32bitové open-source základní desce s čtveřicí setů ultratichých modulů, díky čemuž je tisk nesmírně rychlý a tichý.

Nyní se slevou

Longer LK4 X FDM si nyní můžete pořídit s parádní slevou. Pokud totiž v košíku zadáte slevový kód ve znění 20LK4X, výsledná cena se vým automaticky sníží na pouhopouhých 279,99 $. Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost!

Vánoční a novoroční slevy!

V závěru si ještě pojďme shrnout potřebné detaily o samotné vánoční a novoroční akci Longer. Akce platí až do 5. ledna 2023, dokdy si můžete přijít na zmiňované produkty za zcela bezkonkurenční ceny. U toho to ale ještě nekončí. Jak už jste se mohli dočíst výše, kromě slev se také nabízí zvýhodněné sety, díky kterým si navíc můžete přijít na řadu dalšího vybavení a ještě na všem parádně ušetřit.

Prozkoumejte vánoční a novoroční akci Longer zde

Dnes nejčtenější

.