Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Den otců klepe na dveře! Pokud chcete svého tatínka, nebo klidně i sebe, potěšit něčím velmi zajímavým, můžete sáhnout například po laserové gravírovačce, díky které můžete nechat svého tvořivého ducha vyniknout. Super je, že právě gravírovačky lze nyní sehnat na eshopu longer3d za super ceny. Jediné, co je třeba získat pro slevu 20 dolarů, je zaregistrovat se k odběru newsletteru a sleva je vaše! Pojďme se na dva zajímavé modely podívat.

Slevy ke dni otců naleznete zde

Longer RAY5 10W

Pokud s gravírováním chcete teprve začít a hledáte pro to vhodný nástroj, je model Longer RAY5 10W pro tyto účely jako stvořený. Jedná se totiž o velmi kvalitní kousek s parádním poměrem cena/výkon. Tato gravírovačka disponuje laserovým modulem o výkonu 10W, který si poradí s gravírováním všeho druhu, ale třeba i s jednodušším řezáním, díky čemuž je tak využitelný vskutku multifunkčně. Jednou z jeho dalších devíz je pak fakt, že je extrémně přesný. Bod laseru má totiž plochu pouhých 0,06 x 0,06 milimetru, díky čemuž tak můžete počítat při gravírování i řezání s velmi úzkými řezy, potažmo vygravírovanými linkami. S touto gravírovačkou tedy není problém vytvořit i velmi detailní výsledné produkty, což se rozhodně hodí. 

1_1_1_800x800_48b1b17d-eabb-4ac5-8a79-bcb4795cb79c_1024x1024.webp

Dalším velkým benefitem tohoto modelu je fakt, že zvládá pracovat na ploše 400 x 400 milimetrů nebo chcete-li 40 x 40 centimetrů. Díky tomu si tedy poradí i s poměrně velkými předměty, které dokáže perfektním laserem parádně vyzdobit. Pokud vás pak zajímá ovládání, to je možné mimo jiné i přes 3,5“ dotykový displej, který je samozřejmě barevný a který díky tomu umožňuje pohodlné offline ovládání. Zkrátka a dobře, za 379,99 dolarů, na které vychází gravírovačka po zaregistrování se k odběru newsletterů na stránkách longer3d se jedná o jednu z nejzajímavějších možností z hlediska základních gravírovaček, kterou si můžete ve světě gravírování dopřát. Pokud by vám navíc v budoucnu výkon 10W nestačil, lze jednoduše upgradovat na dokoupitelný 20W laserový modul. To vše přitom samozřejmě s dopravou zdarma z evropského skladu a tedy i bez nutnosti platit clo. 

Longer RAY5 10W můžete zakoupit zde

Longer RAY5 20W

Jste-li ve světě gravírování zkušenější, nebo si zkrátka chcete dopřát prvotřídní zařízení, které vám bez kompromisů vytvoří vše, na co si jen vzpomenete, právě jste našli nového žhavého adepta na pořízení. Je jím model Longer RAY5 20W, který všechny tyto věci splňuje na výbornou! Longer RAY5 20W si totiž zakládá na výkonném 20W laserovém modulu, který si hravě poradí s nejrůznější škálou činností. Kromě tradičního gravírování je zároveň schopen bezchybně řezat různé materiály. Výkon ale samozřejmě není tím jediným. Za zmínku také rozhodně stojí chirurgická přesnost. Bod laseru totiž činí pouhých 0,08×0,1 milimetrů, díky čemuž je gravírování vždy přesné.

2_33323f59-4f89-465f-aae5-801c65617b2c

Součástí Longer RAY5 20W je také vzduchová tryska a ochranná čočka proti laseru, které o to více zpříjemní a zjednoduší celý proces gravírování či řezání a postarají se tak o přesnost a zabezpečení. V tomto směru hrají důležitou roli i přepínače limitující osu X a Y, stejně tak jako 5stupňový systém ochrany. Celé to ještě parádně doplňuje 3,5″ vestavěný dotykový displej pro případné ovládání. Gravírovačka také podporuje připojení nejen prostřednictvím kabelu, ale také skrze aplikace, Wi-Fi a nemá problém ani s paměťovými TF kartami. Longer RAY5 20W je momentálně k dostání za 659,99 dolarů! Abyste tuto cenu získali, stačí se zaregistrovat k odběru newsletterů na stránkách longer3d a sleva je vaše. Důležité je také zmínit, že v rámci EU máte dopravu a DPH již v ceně.

Longer RAY5 20W můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.