Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud byste rádi zabrousili do světa laserového gravírování, pak pro vás máme skvělý tip! Při příležitosti současné akce u značky Longer si totiž můžete přijít na prvotřídní laserové gravírovačky za zcela bezkonkurenční ceny. A rozhodně je o co stát. Se slevou si totiž můžete přijít na velice oblíbené modely, které se nejen že postarají o bezchybné gravírování, ale zároveň si hravě poradí například i s řezáním.

Longer konkrétně pořádá speciální DIY akci, díky níž si můžete přijít na zmiňované laserové gravírovačky a další příslušenství s parádními slevami. Akce se navíc různí a je už jen a pouze na vás, kterou z nich využijete. Ve zkratce lze ale shrnout, že při nákupu nad 150 $ ušetříte 10 $, při nákupu nad 300 $ ušetříte 30 $ a při nákupu za alespoň 500 $ se sleva vyšplhá na úžasných 60 $. Pojďme se proto zaměřit na dva hlavní modely, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti.

Longer RAY5 20W

Do akce zamířila jedna z nejlepších gravírovaček vůbec. Konkrétně se jedná o model Longer RAY5 20W, která si zakládá na vysoce kvalitním laserovém modulu s optickým výkonem 20 W. Právě díky němu se dokáže postarat o podstatně kvalitnější a rychlejší práci. Hravě si tak poradí nejen s gravírováním, ale také s řezáním, kdy konkrétně hned na první pokus dokáže rozřezat až 15 mm hrubé borové dřevo a až 8 mm hrubý akryl. Dokonce si poradí i s až 0,05mm nerezovou ocelí.

Longer RAY5 20W

Výkon ale není tím jediným. Výrobce se totiž zaměřil i na celkovou přesnost laseru jako takového, jehož bod tvoří pouze 0,08 x 0,1 mm2. S tím jde navíc ruku v ruce i vzduchová tryska zajišťující lepší odvod vzduchu a tedy i lepší výsledky. Vzduchové trysky lze navíc snadno vyměnit dle potřeb. Důležitou roli hraje i 3,5“ dotykový displej určený pro snadné ovládání. S tím pak ještě souvisí možnost ovládání gravírovačky prostřednictvím Wi-Fi, případně se lze připojit skrze USB kabel či použít paměťovou TF kartu pro případné offline použití. Do tvoření se tak můžete pustit doslova za každé situace.

U tohoto modelu se nezapomnělo ani na nesmírně důležitou bezpečnost. Longer RAY5 20W se proto pyšní limitujícími přepínači na osách X a Y, které dokáží precizně lokalizovat pozici laserového modelu a v případě pohybu negativním směrem ihned spustit alarm a zamezit dalšímu pohybu. Takovýchto bezpečnostních systémů je ale mnohem více. Za zmínku pak také stojí, že výkonný 20W laser automaticky zoxiduje kovový povrch, díky čemuž o to více zlepšuje, jak bude výsledek vlastně vypadat. Longer RAY5 20W běžně stojí 799,99 $, avšak díky zmiňované akci vás vyjde jen na 739,99 $. Součástí ceny je navíc i daň a doprava.

Longer RAY5 20W zakoupíte zde

Longer RAY5 10W

Na druhou stranu pravdou je, že ne každý potřebuje nutně takto výkonný laserový modul. Pro začátečníky a méně náročné uživatele, kteří například nepotřebují gravírovačku pro náročné řezání, je tady jako ušitý model Longer RAY5 10W. Jak už ze samotného názvu vyplývá, tento kousek používá 10W modul, který je ale i tak nesmírně schopný a dostatečně výkonný. Dokáže si totiž poradit s přeřezáním až 20mm dřevotřísky, případně s až 30mm akrylem.

Stejně tak i v tomto případě se nezapomnělo na přesnost. Samotný bod laseru totiž činí pouhých 0,06 x 0,06 mm, díky čemuž je dvojnásobně tenčí než u konkurenčních gravírovaček. Díky tomu je gravírování o to přesnější a kvalitnější. Pro případné ovládání pak slouží 3,5“ dotykový displej, s jehož pomocí lze Longer RAY5 10W používat i offline. Samozřejmostí jsou nadále ještě různé bezpečnostní systémy. Běžně se tato laserová gravírovačka prodává za 449,99 $, ale v rámci současné akce vás vyjde na pouhopouhých 419,99 $! V poměru cena/výkon se tak jedná o jeden z nejlepších modelů vůbec. Nutno také zmínit, že i v tomto případě je DPH spolu s dopravou již součástí ceny.

Longer RAY5 10W zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.