Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Laserové gravírování se stává stále populárnějším. To s sebou přináší zásadní výhodu – samotné gravírovačky jsou proto podstatně dostupnější a výkonnější, díky čemuž si můžete přijít na velice schopný model za bezkonkurenčně nízkou cenu. Skvělým příkladem je právě Longer RAY5 20W, která je jednou z nejlepších gravírovaček v poměru cena/výkon. A aby toho nebylo málo, tento model je navíc aktuálně k dostání v rámci skvělé akce. Pojďme si na něj proto společně posvítit.

Longer RAY5 20W

Laserová gravírovačka Longer RAY5 20W má rozhodně co nabídnout. Jak už je ze samotného názvu patrné, tento model se vyznačuje především vysoce výkonným laserem s výkonem 20 W, čímž znatelně překonává dostupnou konkurenci. Tím to ale jen tak nekončí. Tento výkon je konkrétně využit nejen pro přesnější a silnější gravírování, ale lze jej také zužitkovat i pro případné řezání. Ostatně právě proto si gravírovačka hravě poradí s řezáním až 15mm hrubých borových desek, 8mm hrubého akrylu či dokonce i s přeřezáním 0,05mm hrubé nerezové oceli. Jedná se tedy o možnosti, jaké žádná jiná gravírovačka v dané cenové kategorii zkrátka nenabídne.

Na druhou stranu je nutné vzít v potaz, že výkon není vším. Zcela klíčovou roli totiž hraje i přesnost laseru jako takového. Ani na to se při vývoji Longer RAY5 20W nezapomnělo, ba právě naopak. Díky tomu je laser nesmírně tenký a dokáže gravírovat či řezat s přesností 0,08 x 0,1 mm2. Důležitá je v tomto ohledu vzduchová tryska zajišťující ještě lepší výsledek. Určitě pak také nesmíme zapomenout zmínit důležitý 3,5″ dotykový displej. Ten slouží pro snadné ovládání gravírovačky a jejich procesů, případné také pro potřeby offline gravírování. Data k tomu, co následně budete chtít s pomocí gravírovačky vytvořit, můžete přenést prostřednictvím Wi-Fi, USB kabelu či paměťové TF karty (pro offline použití). Díky tomu se tedy nemusíte ohlížet na případné připojení. Vše vyřešíte i bez počítače.

Longer RAY5 20W

Longer RAY5 20W se zároveň pyšní řadou důležitých bezpečnostních systémů, které zajišťují bezpečné používání. Hned v první řadě zde najdeme takzvané koncové směrové spínače. Ty se nachází na obou osách X a Y a dokážou detekovat případy, kdy se laserový modul posune v negativním směru po dané ose. V takovém okamžiku dojde k automatickému zamezení dalšího pohybu a spuštění alarmu. Laser jako takový se stejně tak automaticky deaktivuje v případě detekce náklonu, požáru, přerušení připojení či v případě, kdy dojde k jeho zaseknutí/zastavení na místě. Zároveň firma Longer myslela i na zdraví samotných uživatelů. Z tohoto důvodu došlo k implementaci speciálního skla, které efektivně filtruje laserový paprsek a chrání tak oči.

Nyní s úžasnou slevou

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, při příležitosti současně probíhající akce si na tuto gravírovačku můžete přijít s parádním bonusem. Když si ji totiž objednáte nyní, obdržíte zmiňovanou vzduchovou trysku, v hodnotě 79,99 $ (± 1778 Kč) zdarma jako dárek! S nákupem byste ale rozhodně neměli otálet. Nabídka je totiž časově omezená. Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost a ponořte se naplno do světa gravírování.

Longer RAY5 20 s bonusem zdarma zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.