Zavřít reklamu

Spotify dokáže po povolení přístupu poskytnout třetím stranám informace a data o tom, co nejraději posloucháte. Díky tomu vzniklo nespočet různých aplikací, včetně těch vtipných, které dokáží určitým způsobem analyzovat vámi poslouchanou hudbu a podle toho vyvodit nějaký závěr – zmínit můžeme například Spotify Pie, která dokáže analyzovat a zobrazit data o poslouchaných žánrech, či Wojackify, která zase vytvoří podle poslouchané hudby meme. Nově se však začalo mluvit také o Instafest.

V případě, že jste o Instafest ještě neslyšeli, tak se jedná o aplikaci, která vám dokáže na základě poslouchaného obsahu a oblíbených interpretů vytvořit pozvánku na váš vlastní festival. Pokud byste si i vy chtěli vytvořit takovou pozvánku, tak stačí, abyste se přesunuli na stránky Instafest, a poté se přihlásili pod vaším Spotify účtem. Jakmile tak učiníte, ihned se ocitnete v rozhraní aplikace, kde už si můžete různě hrát s nastavením a výsledkem.

instafest

Konkrétně si můžete nastavit, zdali chcete, aby se využívala data z posledních 4 týdnů, 6 měsíců či za celou dobu, níže pak nechybí na výběr tři styly pozvánek, ze kterých si vyberte tu nejhezčí pro vás. Dále lze nastavit název vašeho festivalu, který samozřejmě promítne na pozvánku, a v případě potřeby můžete nechat skrýt vaše jméno. Součástí aplikace je pak také Basic-o-meter, který vypovídá o tom, jak moc je vámi poslouchaný obsah specifický. Čím větší tedy máte skóre, tak tím více specifický hudební vkus máte, a naopak čím je skóre nižší, tak tím více jste „obyčejní“. Pokud chcete, můžete si tento údaj nechat propsat přímo na vaši pozvánku. Výsledný obrázek si samozřejmě klepnutím na Save and Share můžete stáhnout a případně sdílet.

Na stránky Instafest se přesunete klepnutím zde

Dnes nejčtenější

.